Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Huussimaista tunnelmaa

Meidän veskissämme on ulkohuussimainen tunnelma. Mistähän se johtuu? Ei, ei se johdu haisuista...

...vaan siitä, että veskimme on ulkona! Se on kuin ulkohuussi, mutta siellä on vesivessa ja lavuaari, jonka hanasta tulee vesi porakaivostamme.

Oi, miten onkaan virkistävää talvella ravata veskiin keskellä yötä kaatosateessa.


Meillä ei ole vessassa "oikeaa" vessanpeiliä, vaan nämä kolme pikkuista. Kun hampaitaan harjaa, voi tihrustella samalla yhtä silmää yhdestä peilistä ja korvaa toisesta.


Jos istunnosta tulee pitkä, voi tästä kassista kaivaa lukemista.



Joulutunnelmaa luo äidin edellisjouluna lähettämä kortti.



Suihkulakki seinällä muistuttaa minua lennonvaihdosta Lontoossa. Harrodsilla oli kaikkea kivaa.



Vessassamme voi asioida myös ovi auki. Tällaiset näkymät sieltä avautuvat. En ole varma, vaihtaisinko tätä kerrostaloasunnon kuudennen kerroksen veskiin, vaikka siellä olisikin lattialämmitys;)

10 kommenttia:

  1. No joopasen joo,toi vimppa kuva kyllä kruunasi kaikki vessareissut!

    VastaaPoista
  2. Hihii :) Ihmiset löytävät luksuksen hyvin erilaisista asioista. Meillä ei tule hanasta lämmintä vettä. Tuskin moni vaihtaisi kanssani näköaloista huolimatta.

    VastaaPoista
  3. Viihtyisästi sisustettu vessa. Sinne kelpaa juosta vaikka vesisateessa!

    VastaaPoista
  4. joo,en mä kyllä vaihtas!!!!IHana maisema!!!!:)ja sun tuunaukset on Aina niin ihania!nuo tomaattilaatikotki!huoks....miten söpöjä!!

    VastaaPoista
  5. Ihana maisema vessasta:)
    Kun isäni tuli ekaa kertaa käymään täällä ja istui anoppilan vessaan, jäi hän suu auki seisoon kylppärin ikkunan eteen ..." En ole ikinä nähnyt tälläistä merinäköalaa vessan ikkunasta!"

    VastaaPoista
  6. Onpa teidän veskistä hienot maisemat! Toivottavasti ei ole kauhen kaukana kotoa;ei varmaankaan yöllä kiva sinne hiippailla.Kivan näköisiä esineitä veskissä !

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille kommenteista! Meidän vessassa on vielä sellainenkin erikoisuus, että siellä on valot, muttei valokatkaisijaa! Valokatkaisija on mökkimme kuistilla, joten yöllä napsautetaan valot päälle kuistilta ja koska vessan ovessa on iso ikkuna, niin valo loistaa mökin kuistille asti, jotta näkee kompuroimatta kävellä sen 15 metrin matkan, joka huussiin on.

    VastaaPoista
  8. Kertakaikkisen ihanan erilainen blogi!!
    Ja mukava lukea Chilen kulumisia, nyt kun appiukkonikin on sieltä jo muuttanut takaisin.

    Liityin lukijakuntaasi ja jään odottelemaan lisää hyvän tuulen tarinoita :)

    VastaaPoista
  9. Voi vaude mitkä maisemat kun vessan oven aukaisee! Teillä on ihana ulkohuussi :), mutta aika karulta tuntuu mennä kaatosateessa pimeällä ulkohuussiin, ylipäänsä käydä ulkohuussissa kesät talvet. Kaikkeen kuitenkin tottuu ja upeat maisemat takaavat nautinnon!

    Minäkin jään innolla odottamaan lisää kuulumisia ja näkymiä sieltä :)

    VastaaPoista
  10. Ihanaakin ihanammat maisemat! On varmasti aivana loistavaa asua noin kauniissa paikassa! Kyllä pienet puutteet asumisessa korvaantuvat silmiähivelevillä maisemilla.

    VastaaPoista