Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Ruskeaa ja oranssia - TARJOUS

Silloin tällöin Michilandiasta kysellään collegekankaisia mantteleita. Fleecekankaisia siellä onkin jo paljon. Nyt asiakkaan pyynnöstä tein tällaisen ruskean collegemanttelin, jossa on oranssi trikookanttaus. Kauluksessa on oranssi vuori, joten sitä voi vaikka vähän kääntää niin, että oranssia näkyy enemmänkin. Näitä on nyt saatavana Michilandiasta! Kanttauksiin ja kauluksen vuoriin voit itse valita värit.


Nämä sateenpitävät Vihuri-manttelit ovatkin jo kestosuosikkeja! Tässä alla on reisiä suojaava malli. Kevät- ja kesäsateisiin Michilandiasta saa manttelit trikoovuorilla, jotta pikkukoiralle ei tule liian kuuma.


Tämän postauksen nähneet saavat näistä kummastakin manttelista 15% alennuksen. Ilmoita tilaustasi tehdessä, että näit tarjouksen Peikkokukkulan blogissa. Huomaathan, että näitä on saatavana ainoastaan alle viisikiloisille koirille.

Tarjous on voimassa 8.-14.4.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti