Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäistä kuitenkin!


Hyvää pääsiäisaamua! Join teeni tänä aamuna Tiheikönväen kevätkupista, sillä niin pääsiäisenä kuuluu, vaikka Chilessä onkin syksy. Syysastioissa ei kuitenkaan ole pääsiäismunien, narsissien tai pajunkissojen kuvia, eikä myöskään keltaisia värejä. Pääsiäinen ei ole Chilessä kevään juhla, mutta kyllähän keltainen väri sopii tähän kuivuneeseen syksyn luontoonkin ;)


Kun ei vaadi itseltään liikoja, ehtii niitäkin asioita, joita ei kuvitellut ehtivänsä. Ehdin siis kuitenkin siivota jonkin verran kotia pienen keittiörempan jäljiltä ja jopa koristella pikkuisen olohuonetta pääsisäistunnelmaan.


Pääsiäsipupu oli piilottanut munia puutarhaan ja Dominic sai elämänsä ensimmäisen kerran syödä suklaata (jos jätskiä ei lasketa).


Toivottavasti pääsiäisenne on sujunut mukavissa merkeissä!

3 kommenttia:

 1. Terveisiä Suomen orastavasta keväästä!
  Mitäpä Domskuli tykkäsi suklaasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkäsi kyllä, muttei fiksuna poikana syönyt kuin kaksi. Loput hän antoi minulle, isälleen ja tädilleen ja kaksi on yhä hänen mukissaan säästössä tai unohtuneena.

   Poista