Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Katseet kohti erinomaista vuotta 2017!


Vuosi 2016 oli meille erityisen merkityksellinen, sillä kahdeksan vuoden tontin etsiminen päättyi ja  4.7.2016 allekirjoitimme merenrantatontin kauppakirjat.

Vuosi 2017 tulee olemaan täynnä puuhaa, sillä mikäli kaikki menee niin kuin toivomme, mikäli maailmankaikkeus pujoo juoniaan siihen suuntaan kuin me tahdomme, alkaa uudella tontilla ainakin jonkinlaiset uudistukset. 

Peikkokukkulan blogi jatkaa kuitenkin entiseen malliin niin kauan kuin perheemme Peikkokukkulalla vielä asuu, eli varovaisesti arvioituna vuoden verran.

Toivon kaikille lukijoille oikein ihanaa vuotta 2017!

15 kommenttia:

 1. Ihanaa, paljon onnea teille! Tästä vuodesta tuleekin sitten erityisen jännittävä! Harmittavaa on, että blogi jossain vaiheessa loppuu kun sitä on tullut melkein alusta asti luettua (vaikka harvakseltaan olenkin kommentoinut). Onnea vielä ja olkoot uudet tuulet teille myötämielisiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jatketaan kuitenkin vielä täällä Peikkokukkulalla ja varmaan kerron täälläkin, miten uudet suunnitelmat etenevät.

   Poista
 2. VAU! Nuo maisemat! Ihanaa vuotta teidän perheelle uusien tuulien kanssa <3 Ja onnea!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ja sujuvaa vuotta teille sinne kauas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih! Sujuvaa siitä tuskin tulee, kun kerran Chilessä asutaan 😉

   Poista
 4. Vau! Onnea! Paljon tsemppiä rakennusurakkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saapa nähdä, miten kauan vielä menee, että päästään tekemään yhtään mitään muuta kuin pystyttämään telttaa 😊

   Poista
 5. Samoin kuulostaa unelmalta, tontti meren rannalta!!! Kerran olen Chilessä vieraillut ja kyllä oli upeita paikkoja! Oikein paljon odotuksen onnea päästä uuteen omaan kotiin, viimeksi eilen muistelin, kun vesi juoksi suikusta teidän arkea ja sitä kohtaa blogia,missä kirjoitit veden käytöstä..:) elämyksellistä uutta vuotta vihdoin pakkasen saavuttaneesta Helsingistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unelma se meille olikin vuosikausia, mutta nyt käymässä toteen!

   Poista
 6. Vuosi 2017 olkoon hieno, toiveiden täyttymyksen vuosi! Sinnikkyyttä, unelmia, toiveita, oivalluksia, kaikkea iloisesti sekaisin. Ali

  VastaaPoista
 7. onnea vuodelle 2017 ja unelmien toteutumisille!
  Toivon saavani seurailla täällä taustalla projektin edistymistä. Minä jouduin aikanaan "iskemään päätäni" suomalaiseen mäntyyn monta kertaa talomme ja kesämökkimme rakentamisen aikana. Ei ne aikataulut aina täälläkään pitäneet :)
  terveisin Terttu Oulusta

  VastaaPoista
 8. Onnea tontin löytymisestä! Meri, wau.

  VastaaPoista
 9. Hei!

  Itse Chilessä asuneena ja maahan ihastuneena tykkään tosi paljon lukea tekstejäsi! Kirjoitustyylistäsi ja postauksista tulee aina niin hyvä mieli. Harmi jos blogi vuoden lopussa tulisi tiensä päähän. Mutta menestyksekästä uutta vuotta ja toivottavasti pian tulee päivitystä tonttiasiain etenemiseen jne.

  VastaaPoista