Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 1. tammikuuta 2011

1.1.11

Niin se vuosi 2011 lähti käyntiin - ilman tietokonetta. Kovalevyni on sökönä ja menetän kaikki kuvat, joita en vielä ollut tallettanut ulkoiselle kovalevylle, eli ainakin kuukauden kuvat. Onneksi sentään olen blogiin laittanut joitakin kuvia, niin näyttelystäni jää edes muutamia hyviä otoksia! Blogin pidosta on todellakin hyötyä!

Tällaisen tonttutytön vielä tein Suomeen lähtevän tytön tilalle.

---
Tontinetsintäreissu tulivuorella meni todella megahyvin! Löytyi neljä mieleistä tonttia sekä Jumbo-marketista saksalaista lakritsia ja ruisleipää! Voiko vuoden 2010 loppupäiviltä enää muuta toivoa? Tonteista teen postaksen, kun saan oman koneen huollosta ja tarkistettua, ettei kamerani ole syyllinen kovalevyn tuhoutumiseen.
---
Mieheni tietokone on myös hajoamassa. Se ei ole päästänyt minua nettiin kolmeen päivään. Eli jos minusta ei kuulu mitään seuraavaan viikkoon, niin syy on siinä, että olen netitön.
---
Parempaa onnea teille teknisten vempainten kanssa!

5 kommenttia:

  1. Kurjuuden tekniset laitteet! Mutta mahtavaa kuulla noita tonttiuutisia. Olenkin jo pitkään miettinyt, että oletteko luopuneet jo toivosta, kun ei sen asian tiimoilta ole mitään kuulunut.

    VastaaPoista
  2. Loistavaa! Ja noin monta hyvää tonttia! Harmin paikka nuo tietokoneongelmat ja kuvien menetys. Täytyisi muistaa laittaa useammin kuvat ulkoiselle kovalevylle. Niin monta kertaa olen kuullut kuinka ihmisiltä on tuhoutunut musiikkia, kuvia ja muita tiedostoja.

    VastaaPoista
  3. Kaunis ja herkkä tonttutyttö. Miten hellyttävä onkaan tuo kuva pienestä koirasta suuressa kengässä :)Iki-ihana.

    VastaaPoista
  4. Hieno uutinen, että hyviä tontteja on löytynyt!

    Toivottavasti maanjäristys ei aiheuttanut teillä tuhoa.

    VastaaPoista