Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Kanivinot

Peikkokukkulan pajassa on nyt valmistunut Kanivinoja. Hitaasti kylläkin, sillä olen flunssassa. Paikkoja kolottaa ja pää on raskas. En kuitenkaan malta olla sängyssä koko päivää, vaan välillä pitää värkätä jotakin.

Olen pähkäillyt pitkään Kanivinojen kasvojen kanssa. En ole osannut päättää, millaiseksi tekisin ne. Olen tehnyt monet erilaiset ja yritän niistä päättää, mikä näyttää parhaalta. Tämä on yksi suosikeistani. Tein monet värikkäät, mutta tämä yksinkertainen näyttää jotenkin mukavalta.

Kanivinojen vartalot ja vaatteet ovat suurimmaksi osaksi kierrätysmateriaaleja. Jostain syystä ne inspiroivat minua enemmän kuin uudet kankaat.


Mitä mieltä olette tästä ristisuupojasta? Itse en ole ihan varma.


Taustalla on yksi värikkäämpi, mutta siihen en ole oikein tyytyväinen, en siis laita lähikuvaa. Näille pojille tulee vielä vaatteet.
---
Feria de Arte Popular alkaa perjantaina ja torstaina täytyy laittaa koju pystyyn. Siihen asti täytyisi jaksaa värkätä oikein kovaa vauhtia. Toivottavasti tämä flunssa olisi huomenna jo parempi, jotta voisi tehdä töitä täydellä vaihteella.

4 kommenttia:

  1. Minust tuo ristisuu on hauskan näkönen :)
    Luulen että pitkällä tähtäimellä jaksaisin sen totisuutta katsella pidempään :D

    Hauskoja toki molemmat!

    VastaaPoista
  2. Ihania!!! Minunkin mielestäni ristisuu on söpöläinen :) Molempi parempi...

    VastaaPoista
  3. Vahan jalkijunassa kommentoimassa... Mun mielestani ekat puput on sopompia muttei ristisuussakaan mitaan vikaa ole :) Toivottavasti menevat hyvin kaupaksi!

    VastaaPoista