Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 8. luukku

Jatketaan hieman vielä eilisellä duplo-teemalla, sillä tämä asia kiinnostaa minua ihan lelukeräilijänäkin.

 Tänä aamuna poika sai tähän asti mieluisimman yllätyksen joulukalenteristaan. Kaikki asiat, missä on pyörä tai propeli, ovat todella kiinnostavia. En tajua, mistä tuo poikageenit oikein tulevat noin vahvana...

Ostin huuto.netistä 80-luvun poliisisetin. Laitoin sen muutamassa osassa joulukalenteriyllätyksiksi. Onhan tuo vähän kulunut helikopteri, mutta pesin sen hyvin. Ei Dominicia näyttänyt kulumat haittaavan. Kova pörinä alkoi heti!


Ja nyt tulee se minua kiinnostava asia: katsokaapa, mikä ero on 1980-luvun ja 2010-luvun duplo-poliiseilla! 80-luvun poliisin vartalo on tuollainen pökkelömäinen, kun taas uuden poliisin vartalo on aika luonnollinen, jos nyt niin voidaan muutaman sentin mittaisista muovileluhahmoista sellaista sanoa. Ja katsokaapa naamoja. Minusta tuo 80-luvun naama on enemmän lapsenmielinen ja sympaattisempi. Uuden poliisin naama muistuttaa enemmän barbie-tyyliä liian isoinen silmineen.


Onpa muotokielessä eroa noissa härveleissäkin. 80-luvun helikopteri on tosi simppeli verrattuna nykyaikaiseen yksityiskohtaiseen moottoripyörään.

Tunnelmallista toista adventtia kaikille, vaikkei tässä postauksessa mitään tunnelmallista ollutkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti