Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 28. elokuuta 2015

Kivitakka

Muurasin takan! Pohjaksi tukevaa pahvia ja maalarinteippiä. Luonnonkivet keräsin omalta pihatieltä ja liimasin ne Agorexillä pahviin. Kivien väliin pursotin kaakelien saumausainetta. Tulipesän maalasin mustaksi. Tuleksi laitoin kaksi led-tuikkua, jotka myös maalasin mustaksi. 

Korkeat tikapuut tulevat olemaan nukkumaparven tikkaat.

 Nyt voi Molly lämmitellä kylmiä käsiään.

Erikoisen Mollyn takasta tekee se, että Molly asuu Chilessä vaatimattomassa mökissä. Chilessä edes rikkaissa suurissa hienoissa taloissa ei ole kunnollisia takkoja.  Mollylle kävi tuuri, kun löysi suomalaisen muurarin ;)

 Kyllä kelpaa juoda kaakaota paksulla matolla takan edessä.

 Vaaleanpunaisessa tuolissa oli alunperin liian lyhyet jalat. Lisäsin jalkoihin pituutta muotoilumassalla, siksi ne ovat nyt tuollaiset vinksinvonksinvinksallaan.

Mollyllä on possutyyny. 

Taustalla olevaan valkoiseen tuoliin jouduin myös tekemään jalkojen pidennyksen. Maalasin tuolit ja vaihdoin tyynyjen päälliset.

 Tila, josta on tulossa Mollyn mökki.

Molly pohtii sisustussuunnitelmia.

1 kommentti:

  1. Aivan ihana lukea naita sinun askartelujasi ja tuota Mollynkin 'elamaa' ! Minka lottovoiton Molly saikaan, kun paasi sinun auttaviin katosiisi pahasta maailmasta. :)

    VastaaPoista