Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 2. syyskuuta 2010

Havujen ompelua

Chilessä männynneulaset ovat noin 13 cm pitkiä ja kävyt ovat niin suuria ja painavia, että voin kertoa, ettei mäntyjen alle kannata mennä "turvaan" maanjäristyksen aikana! Olisittepa nähneet ne käpykasat helmikuun maanjäristyksen jälkeen!

Mutta nyt minä ompelen havuja! Arvaatteko mitä tästä tulee? Kun tämä projekti on valmis, kerron teille;)

11 kommenttia:

  1. Kaislahame, salusiini, kaitaliina, chihujen tilanjakaja, nukkekodin katto... Kerro, kerro!

    VastaaPoista
  2. Mie arvaan että tulee verhot!

    VastaaPoista
  3. Verhokappa! Minä tein semmoisen juuri elävistä ruusuista.

    VastaaPoista
  4. Niin ja mitä kivaa noin isoista kävyistä voi tehdä...

    VastaaPoista
  5. Mielenkiintoista...jään odottamaan:)

    VastaaPoista
  6. Trollheimien uus katto tietenkin!

    VastaaPoista
  7. Terve Mia, kiva olla blogissasi pitkästä aikaa. Paljon ihania juttuja sinulle tänne kertynytkin. Minulla meni koko kesä ihan muussa kuin blogimaailmassa. Nyt on syksy saapunut Suomeen ja kerkiää taas olla sisälläkin:) Ps.Miten keiju edistyy?

    VastaaPoista
  8. Keijukainen: Olen nyt ollut kuusi viikkoa Suomessa, joten keiju ei ole edistynyt mitenkään. Viikon päästä palaan Chileen. En saanut lähettämääsi lehteä ennen lomaani, mutta nyt mieheni kertoi, että joku sellainen kuori on tullut postiin, että siellä se lehti varmaan on. Saan sitten kivaa luettavaa, kun palaan kotiin:)

    VastaaPoista