Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Suihkulähde ruosteisesta tynnyristä

Ta-daa! Tässäpä tämä, jonka lupasin eilen teille näyttää!



Olin Suomilomallani Etolassa ja sieltä löytyi tarjouksessa 20 eurolla suihkulähdemoottori tuon muovisen putken kanssa. Putkeen saa vaihdettua pään ja niin siitä saa kolmea erilaista suihkua. Meinaamme kaivaa talon viereen pienen lammen, johon laitamme tuon systeemin, mutta koska en jaksa odottaa, että se tulee valmiiksi, niin tein halkaistusta tynnyristä väliaikaisen suihkulähteen, jotta saan kuunnella sen solinaa aurinkoisina kevätpäivinä!

---

Lammen kaivaminen meidän pitäisi aloittaa jo tällä viikolla, mutta emme ole vielä löytäneet tarkoitukseen sopivaa paksua muovia. Kun se löytyy, alkaa myös kaivaminen!

---

Lomani aikana blogini on saanut ainakin kaksi erilaista tunnustusta. Kiitokset siitä teille! Olen pahoillani, etten ehtinyt kiittää silloin ajallaan, enkä myöskään ole laittanut tunnustuksia blogiini. Olen kuitenkin TOSI ILOINEN niistä:)

---

Kivaa syksyistä viikkoa teille Peikkokukkulan kiireisestä keväästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti