Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 25. syyskuuta 2010

Suihkulähteitä ja lampia - Suomiloma osa 2

Huh, onpa tämä kotiinpaluun jälkeinen aika ollut kiireistä! En ehdi tänne blogilleni ollenkaan. Kaikki Suomen chihuahuat huutavat sadetakkipulaansa niin kovasti, että eihän tässä ehdi muuta kuin hurrutella koneella Yodan kuorsatessa tuossa ompelupöydällä. Sillä on niska kipeä, joten yritän pitää sitä vähän erossa muista chihuista, joiden kanssa se muuten juoksisi ja leikkisi. Yoda on nyt lepo- ja särkylääkekuurilla.
-
Sitten itse asiaan. Tässä postauksessa kerron teille suihkulähdeinspiraatiostani, joka on kytenyt jo piiitkään ja joka räjähti täyteen liekkiin Suomilomallani.

Ensimmäisellä Suomen viikollani menimme äidin kanssa Turussa Peltolan siirtolapuutarhan avoimien ovien päivänä tutustumaan ihmisten pieniin kauniisiin puutarhoihin. Joistakin puutarhoista oli tehty oikein paratiiseja! Yllä yhden puutarhan lampi suihkulähteineen.

Tässä Peltolan upeimman puutarhan lampi. Tässä puutarhassa oli myös joitakin chileläisiä kasveja, kuten raparperin sukulainen "nalca" ja aloeveran tyylinen iso kaktus, joka tuossa etualalla näkyykin. Meillä on noita täällä Peikkokukkulalla pilvin pimein. Tässä puutarhassa oli myös banaanipuita. Olisin niin mielelläni nähnyt tämän upean puutarhan tekijän, mutta hän ei ollut paikalla. Tässä puutarhassa ruohokin oli kuin samettimatto!


Tämän suihkulähdekuvan nappasin kaverini luona jostakin vanhasta sisustuslehdestä.



Tämä myös on jostakin vanhasta lehdestä...mutta mitä tämä kuva saikaan minussa aikaan? Sen näette huomenna ;)
-
Tervetuloa kuulolle!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti