Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 30. syyskuuta 2010

Kesävaatepulma

Aika romanttisia ovat uudet kesävaatteeni. Nyt on ihanan värisiä ja tyylisiä vaatteita muodissa meikäläisen ikäiselle ihmiselle!

Ostin Suomesta tuon topin, joka on ihanan kevyttä kangasta. Tulee ihan keijumainen olo se päällä. Roosanvärisen huivin löysin täältä Chilestä. Vielä kun löytäisi kivat housut. Millaiset housut sopivat tuollaisen leveän topin kanssa? Farkut käyvät, mutta ovat ihan liian kuumat. Legginsejä en käytä. Voiko leveän topin kanssa käyttää löysiä puuvillahousuja, vai näyttääkö lyhyt ihminen sitten leveältä? Ja voiko tuollaisen topin kanssa käyttää sellaisia löysiä housuja, jotka loppuvat puoleen pohkeeseen, vai pitääkö housujen sitten olla nilkkaan asti pitkät? Lukeeko blogiani kukaan muotitietoinen?
---
P.S. Uusille lukijoille tiedoksi, että Chilessä ollaan menossa kesää kohti, siksi tässä vauhkoan kesävaatteista:D

3 kommenttia:

  1. miksikäs et käytä legginsejä??!! ne on ihan ehottomat tuon topin kans:)mulla legginssi/mekko/tunika asuja päivittäin.

    kokeile niitä puuvillahousujaki,joskus toimii,elä käytä ainakaan ihan hirveän leveitä.
    toppi ja huivi on ihanan näköset!laitathan sitte meille päivänasu-kuvaa?

    VastaaPoista
  2. Laita semmoset pikkushortsit, jotka tulee hiukan topin helman yli :) Ei oo kuuma, ei näy mitään ylimääräistä "helman" alta ja monet täällä ainakin kulkivat sellaisissa kesällä. Mä ostin sellaiset valkoiset farkkukankaiset ja en oikeestaan muuta käyttänytkään koko kesänä heh.

    VastaaPoista
  3. Malla: Minulle ei yhtään sovi legginsit. Näytän karsealta.

    Mila: Hyvä idea! Itselleni ei tullut mieleen shortsit. Tosin en tahdo farkkukankaisia, mutta varmaan jotkut muut voisi löytyä.

    VastaaPoista