Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Mikä minulla oikein on?

En ole vielä kertaakaan kuuden vuoden Chilessä asumisen aikana odottanut näin paljon kevättä! Olen ennen nauttinut talvesta ja sateista. Vieläkin tykkään kunnon sateista ja myrskyistä, mutta tasaisen harmaat päivät ovat tylsiä. Onkin ihanaa, että Chilessä harvoin on monta harmaata päivää peräkkäin. Aina jossain vaiheessa päivää se aurinkokin näyttäytyy.

Tänäänkin koko aamupäivän oli harmaata ja tihkuisen oloista, mutta iltapäivällä ihana aurinko tuli esiin ja menin lämmittelemään luitani tuohon kuistin sohvalle. Heti alkaa aivoissa raksuttaa uudet suunnitelmat: tuohon kukkia, tuohon kaktuksia, siirtäisinkö palmun toisaalle jne. Sitten pitää kiertää tarkastelemassa kaikki uudet kasvit. Onko krassi kasvanut? Miten pelargoniat ovat lähteneet juurtumaan? Kyllä elämä on jännittävää, kun voi jännätä ja iloita kevään alkamista! Kevät alkaa virallisesti 21. syyskuuta, joten onhan siihen vielä matkaa, mutta onneksi meillä on jo nyt talvella silloin tällöin ihania keväisiä päiviä! Tuntuu samalta kuin Suomessa maaliskuussa, kun lumi suli takapihalta ja voi istua vähissä vaatteissa auringossa, vaikka korkeat lumihanget piirittivätkin vielä pihaa.


Nämä talviorvokit ovat chihuahuoiden tarhan aidassa.

3 kommenttia:

 1. Voih, kevät...☺

  Minä kyllä pidän syksystäkin, joka täällä taitaa alkaa samoihin aikoihin, kun siellä kevät.

  Ihanaa viikonloppua sinulle sinne kauas.

  VastaaPoista
 2. niin se aina voi mieli muuttua. kepeä auringonpaiste on ihana. minä rakastan myös sateita ja syksyä , pimeitä öitä, kuutamotaivasta jne. mutta kyllä kevällä nauttii taas ihan erilailla, ei ole vielä silloin liian kuumakaan.

  VastaaPoista
 3. Yhdyn ilonpitoosi! Kauniit Orvokit kauniisa ruukuissa, voisin katsella kauan kauan...
  Aurinko ja sen tuoma lämpö saa ihmeitä aikaan ja mielen virkeäksi.
  Minäkin pidän sateesta ja talvesta ja keväästä ja auringosta sen nauravin silmin...hymyilen ja hyppelehdin!:)

  Voikaa hyvin ystävät,
  lämpimin halauksin.

  VastaaPoista