Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 9. lokakuuta 2010

Ihana aamu

Auringonsäteet pyrkivät luomieni alle. Herään valkoisten lakanoiden välissä unelmieni makuuhuoneessa. Katselen ruutuikkunoiden muodostamia kuvioita lautaseinillä. Linnut sirkuttavat ulkona ja keväinen aamuaurinko paistaa. On ihanaa herätä lauantaiaamuun.
Tänään meinaan pitää tauon koiranvaateompelutöissä ja tehdä kaikkea kivaa koko päivän! Aion väkerrellä joitakin sisustusjuttuja, joita en ole ehtinyt aiemmin tehdä. Jos vaikka saisin verhotangon ja pidikkeet maalattua ja laitettua yläkerran saliin kesäiset tyynyt. Meinaan kehitellä keijuideoita, jotka ovat pyörineet päässä, mutta en ole niillekään löytänyt aikaa. Pitäisiköhän mennä kaivelemaan kesävaatteitakin varastosta, täksi päiväksi on luvattu 25 astetta lämmintä! Kello on nyt puoli kymmenen aamulla ja jo tarkenen trikoopaidalla, ihmeellistä talven jälkeen!


Pukeuduttuani suuntasin samantien ruusutarhaan. Aloin kastella ruusupensaita. Nostin kahdesta ruutuikkunasta tekemäni minikasvihuoneen toista ikkunaa ja sieltä vastaan pelmahti tuttu tomaattien tuoksu. Muutama tomaattini ja kesäkurpitsani ovat lähteneet nopeaan kasvuun. Nyppäsin pikkuruisesta koivustani muutaman lehden ja haudutin itselleni koivunlehtiteetä. Nyt sitten saitte kuulla senkin: minulla on oma KOIVU täällä Peikkokukkulalla! Join teeni ja söin saksalaista tummaa leipää ruusutarhassa puolivarjossa istuen vanhasta sillanlankusta tehdyn penkin päällä.



Aamiaisen jälkeen menin chihutarhaan. Pikkuiset hyppivät minua vasten ja kerjäsivät rapsuja. Teimme pienen kävelylenkin colihue-metsässä ja ne hihkuivat innosta. Hännät heiluen ne juoksivat ympärilläni aamusta nauttien.
---
Eilen sai postista yhden 10 kilon paketin ja kaksi kahden kilon pakettia. Lähetin ne itse itselleni ja miehelleni Suomilomaltani. Emme aukaiseet niitä vielä eilen. Tänään meillä avataan paketteja:D
---
Jos aamu alkaa näin hyvin, siitä ei voi seurata muuta kuin hyvä päivä, eikö niin?
---
Ihanaa viikonloppua teille muillekin!

4 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ihanalta päivältä! Miten muuten olet saanut sinne koivun;oletko tuonut taimen Suomesta?

    VastaaPoista
  2. Oi, kun ihanan kesäisiä kuvia.
    On ainakin jotain kivaa tiedossa syksyn ja talven kylmyyteen, sinun kesää enteilevä blogisi. =)
    Kiitos taas näistä hetkistä.
    -SatuSanna

    VastaaPoista
  3. Oi, kuinka kesäisiä kuvia! Ihanaa tunnelmaa! Kaipaan jo kesää, vaikka vasta syksyssä täällä ollaan... :)

    VastaaPoista
  4. Yaelian: Chilessäkin kasvaa istutettuina koivuja puistoissa ja tien varsilla kaupungeissa. Ne vaan eivät ole sellaisia pitkiä suorarunkoisia kuin Suomessa. Chileen ei saa tuoda mitään kasveja eikä siemeniä. Eli ihan täältä ostin puutarhasta.

    SatuSanna: Kivaa, että kesäiset postaukseni ilahduttavat!

    Sanna: Syksykin on ihanaa aikaa:)

    VastaaPoista