Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 16. lokakuuta 2010

Tiedote Mopesta

Hei kaikki Moppeen rakastuneet!

Laitan nyt väliaikatiedotetta, sillä niin moni teistä on ihan aidosti kiinnostunut tämän turrikan kohtalosta. On todella ihanaa tietää, että siellä on ihmisiä, jotka olisivat valmiita ottamaan Mopen ja jopa niitä ihmisiä, jotka olisivat valmiita auttamaan Mopen lentolippujen maksamisessa!



Nyt kuitenkin on niin, että Moppe LÄKS! Se lähti eilen alkuillasta ennen ruoka-aikaa, eikä ole ihme kyllä palannut. Ehkä se oli vain nälkäinen ja oli meillä niin kauan, kunnes sen maha täyttyi? Toivon sydämestäni, että sillä on jossain koti, johon se olisi palannut. Toivon, että siinä kodissa sitä kohdellaan hyvin.
-

Me olemme luonnollisesti helpottuneita tilanteesta. Kuitenkin olemme jatkuvasti katselemassa ympärillemme ja tuntuu ihan siltä, kuin yksi laumasta puuttuisi, vaikka olimmekin päättäneet, ettei Moppe jää meille. Se vain pyöri niin tiiviisti seurassamme nuo muutaman päivän, että MELKEIN totuimme sen läsnäoloon.
-

Meillä on nyt ollut rauhallinen viime yö ja tämä päivä. Koirat eivät ole haukkuneet ja on ihanan HILJAISTA. Huh, noiden kauheiden räksytyspäivien ja -öiden jälkeen tämä tuntuu hermolevolta!
-

Tilanne on siis tällainen tänään, mutta mistä sitä tietää, milloin Moppe taas ilmestyy nurkkiin. Jos se alkaa taas asustella täällä Peikkokukkulalla, tiedänpä, että siellä Suomessakin olisi ihmisiä, jotka olisivat valmiita antamaan kodin Mopelle. KIITOS TEILLE!
-

Vastaisuuden varalle vielä vastauksia muutamaan kysymykseen näin yhteisesti teille kaikille kyselijöille:
- Suomeen ei ole karanteenia, mikäli kaikki rokotteet ja paperit ovat kunnossa
-Suomeen tarvitaan mikrosiru, ja täällä Chilessäkin laitetaan mikrosiruja
-Eviran sivuilta löytää tiedot eläimen maahantuonnista
-Lentoyhtiöistä saa tiedot eläinrahdin hinnoista, hinnat vaihtelevat lentoyhtiöittäin
-
Olen varma siitä, että Moppe olisi saanut maailman parhaan kodin juuri jonkun teidän luota Suomesta. Kuitenkin olisi Mopelle parasta, jos se saisi jäädä omaan maahansa ja sillä olisi hyvä koti täällä. Yli 30 tunnin matka pienessä boksissa, vieras maa ja hajut, vieraat ihmiset, talvi ja sisätiloissa eläminen voisivat olla melkomoinen stressi karvakorvalle.
-
Palaan kuitenkin Moppe-asiaan, jos se taas ilmestyy tänne.
-
KIITOS VIELÄ TEILLE!!!

1 kommentti:

  1. En tiedä saako kommenttini aikaan myrskyn, toivottavasti ei...
    Heitän vaan kysymyksen: kuinka monta nälkäistä lasta voisi ruokkia 200 eurolla?
    Jos koira on karkuteillä, ollut näemmä pitkään, ja jos niitä suorastaan jätetään heitteille monessa maassa, olisiko paha juttu maksaa 40 euroa piikistä, ja laittaa 160 euroa elävien ihmisten ruokkimiseen tai muuhun tarpeeseen?
    Kotikoirat on erikseen. Harkiten perheeseen otetut kotieläimet on pidettävä hyvin, mutta hylättyjen ja helposti lisääntyvien eläimien "hinnalla millä hyvänsä" pelastaminen on kyseenalaista.
    Tämä ei ollut oikea foorumi mielipiteille, tiedän, mutta pitääkö kaikesta olla samaa mieltä.

    VastaaPoista