Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 19. elokuuta 2011

Hyvissä ajoin kannattaa aloittaa...

...jouluvalmistelut! Ollaanhan jo yli elokuun puolen välin.
Tällaisia juttuja nyt työn alla kaikkien muiden projektien ohella. Onko kukaan muu aloittanut jo käsityöt jouluksi?

11 kommenttia:

 1. tilasin viime viikolla kankaat etsystä, kunhan ne tulevat niin alkaa armoton peittojen, patalappujen ja joulusukkien vääntö! Ihana toi sun ompelukone tuossa kuvassa. Noi vanhat on tikkaamiseen aivan ykkösiä! Mä odotan myös sormet syyhyten että cosmo cricketin circa 1934-kankaat tulevat kauppoihin, ne on pakko saada!

  VastaaPoista
 2. Kivaa, kun olet jaksanut postatakin niin ahkeraan viime aikoina. Käyn täällä aina mielenkiinnolla katselemassa ja lukemassa, mutta olen ollut taas liian väsynyt kommentoimaan. Mulla taitaa tänä vuonna jäädä joulunäpertelyt väliin, tällä hetkellä on tullut kudottua lähinnä hahtuvavillahousuja...

  VastaaPoista
 3. Eipä ole vielä tullut joulu mieleen, kun kesäloman viimeistä päivää tässä ollaan vietetty...☺☺

  VastaaPoista
 4. Niin ja mulla on muuten myös tuollainen vanha kone, mutten ole oikein osannut säätää siitä tikkiä kohdilleen. Hauskaa, että sulla on se kunnossa ja käytössä!

  VastaaPoista
 5. Sanotaan että joulukäsityöt on vielä ehkä suunnittelematta jos niitä tulee ollenkaan, mutta joulukortteja aloin suunnitella tällä viikolla.
  Sun postaustahti on kyllä huikea. Mukavaa luettavaa vähän väliä.

  VastaaPoista
 6. mä olen ommellut joulukalenteri pupuja :). kai se on niin että käsityöläisenä pitää aloittaa ajoissa joulun valmistelut kun joulu on se kiireisin sesonki.

  VastaaPoista
 7. 4:n viikon kesäloma alkaa maanantaina, ei sitä joulua vielä ajatella, tulee varmaan taas yllättäen...

  -arja-

  VastaaPoista
 8. Olisi pitänyt jo aloittaa, mutta en ole. Nyt tuli ihan huono omatunto, kun muistutit.
  :-)

  VastaaPoista
 9. Mulla on viimevuotiset joulupukit vielä kesken. nyt aattelin ens viikolla alottaa niiden teon niin sais tänä jouluna ne esille. =)Aina se iskee elokuussa tuo jouluaskartelu into. Onneksi työt loppuu kohta niin on enemmän sitte aikaa ;)

  VastaaPoista
 10. Hei

  mukavaa, että ajattelet meidän puolesta joulua. Meillä taitaa keittiöremontti jatkua koko syksyn, joten vinkaa milloin laitat joulua myyntiin.

  VastaaPoista
 11. Suvi: Minä en osaa käyttää/tilata mitään etsystä. Kaikki siitä puhuvat. Ehtisinkin tutustua aiheeseen! Olisi varmaan todellinen aarreaitta! En ole kuullutkaan noista mainitsemistasi kankaista.

  ii: Minä käytän päivittäin tuota konetta. Asennutin siihen mottorin. Vie kone huoltoon ja he säätävät tikin sopivaksi.

  Anu: Teen usein monta postausta kerrallaan ja laitan ne ajastuksella. Eli inspiraation iskiessä kirjoittelen usemamman jutun.

  Tarja ja Kalevi: Kai tuonne pajapuotiin jokunen joulujuttukin tulee, mutta suurin osa on menossa joulunäyttelyyni.

  VastaaPoista