Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 25. elokuuta 2011

Tittidittitiedoitus

Tiedoite lukijoille: Bloggeri on jostain syystä heittänyt kaikki oikean sivupalkin kuvat ja tiedot postausten perään. En ole muuttanut asetuksia, joten en tiedä, miten ne saa takaisin paikoilleen. Täytyy vain odotella, josko ne itsestään palautuisivat, kuten joku kertoi, että se on mahdollista. Kiitos kaikille, jotka olette yrittäneet auttaa :) Blogin saa näkymään entisenlaisena KLIKKAAMALLA POSTAUKSEN OTSIKKOA. Oikea sivupalkki palautuu näin paikoilleen.

Olen myös saanut sekä kommentteja että sähköposteja, joissa on kerrottu, ettei kommentteja pysty jättämään ollenkaan tai ainoastaan uusinta postausta voi kommentoida. En tiedä, miten tämän ongelman saa korjattua. En löytänyt mitään sellaista bloggerin palvelua, johon voisi lähettää kysymyksen ja saada vastauksen. Löysin vain kyselyfoorumin, jossa joku oli kysynyt samaa kommenttiongelmaa, muttei kukaan ollut vastannut siihen. Eli nyt täytyy vain odotella ja toivoa, että vika korjaantuisi itsestään. Jos joku osaa neuvoa, mitä pitäisi tehdä, niin otan neuvot vastaan ilomielin! Jos joku tahtoo kirjoittaa minulle, eikä kommenttiloota toimi, niin sähköposti toimii aina :) Olisi myös kivaa, että mitä tahansa outouksia tämä nyt tekeekin, niin kertoisitte minulle, että tiedän, missä mennään. Esimerkiksi kommentointiongelmaa en tiennyt ennen kuin siitä minulle kerottiin. Olisi myös mielenkiintoista kuulla, jos jollain muulla bloggaajalla on sama ongelma!Toivotaan kaikki yhdessä, että Peikkokukkulan blogi alkaa taas pelittää!

6 kommenttia:

 1. Mulla näkyy kyllä ihan oikea, "vanha" näkymä".

  VastaaPoista
 2. Jarna: Eli ilmeisesti joillakin näkyy normaalisti, toisilla taas ei. Voisiko se johtua, käyttääkö exploreria vai mozilaa? Tai miten uusi käyttöjärjestelmä on? Höh, inhottavaa, kun ei tajua näistä jutuista mitään.

  VastaaPoista
 3. Täälläkin näkyy sivu ihan kunnolla, ja vieläpä useammalla selaimella. Kyllä se taitaa olla niin, että se vika on siellä lukijan koneella :)

  VastaaPoista
 4. Minulla töissä explorer ja kotona mozilla ja molemmissa blogi on näkynyt koko ajan ihan OK. ja kommentointikin toimii. :) ?
  Toivottavasti pian kaikilla.

  VastaaPoista
 5. Minulla ainakin toimii tää sun blogi hyvin, ei ole mitään ongelmaa. Jospa ongelma on lukijan omalla koneella?, en tiedä..

  VastaaPoista
 6. Minulla ei blogi näy vieläkään normaalisti :(

  VastaaPoista