Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 23. elokuuta 2011

Osaako joku selittää?

Osaako joku selittää, miksen ole nähnyt eilen illalla ja tänään oikeassa sivupalkissa MITÄÄN? Sieltä puuttuvat kaikki kuvat ja tiedot! En ole tietääkseni muuttanut mitään säädöksiä. Sekoileeko bloggeri? Näettekö te lukijat oikean sivupalkin kuvat, blogilistat jne?

15 kommenttia:

 1. Kuvat, sp-osoitteesi, aiheluettelo, esittelyt teistä ja sinusta, kävijälaskuri, blogiarkisto, blogilistasi ja lukijat näkyy paikoillaan.

  VastaaPoista
 2. En osaa selittää. Mutta kun klikkasin otsikkoasi "osaako joku selittää..niin siihenpä nuo ilmestyivät kadonneet lampaat. Kokeilin uudelleen ja samoin kävi. siis tosiaankaan en tiedä mistään mitään..olen sellainen kokeile..opi ja erehdy..tai kenties osut oikeaankin it-nero(vitsi)
  terveisin leena

  VastaaPoista
 3. Sirkku: Sinä siis näit ne heti sivulle tultuasi?

  Leena: Kokeilin tekniikkasi ja se toimi! Ne tulivat esiin, kun klikkasin otsikkoa! Mistä ihmeestä tuollainen voi johtua? Ei koskaan ennen ole käynyt noin.

  VastaaPoista
 4. Ensin ei näkynyt oikealla kuvia ym. eikä päässyt katsomaan myöskään kommentteja, mutta sitten klikkaamalla otsikkoa kaikki oli niinkuin ennen ja toimi.

  VastaaPoista
 5. Ne ovat hupsahtaneet jostain syystä tuonne sivun alalaitaan. Sivupalkkia kun vetää tarpeeksi alas, niin siellä ne ovat kaikki allekkain :)

  Tätä postausta klikkaamalla kuitenkin ilmestyivät tuohon sivuun kuten pitääkin, joten miksiköhän etusivu temppuilee, hmm..

  VastaaPoista
 6. Miten ihmessä ne ovat sinne alas joutuneet? Ja miten ne saa sieltä pois? Asetuksissa kuitenkin kaikki näyttää samalta kuin ennenkin!Olispa joku tukihenkilö olemassa, jolta voisi kysyä suomeksi...

  VastaaPoista
 7. Meni samoin kuin Pellavasydämellä -jotain outoa temppuilua taas....

  VastaaPoista
 8. ...sen verran lisää, että en pääse mihinkään aikaisempaan päivitykseesi lukemaan kommentteja tai lisäämään...eli ei ole aktiivisena linkkinä :/

  VastaaPoista
 9. Mulla sama juttu että kun tulee blogiin niin sivupalkin jutut on ihan alhaalla, mutta kun painaa otsikosta ilmestyvät tuohon oikealle. Mä en päässyt toissailtana kommentteihin ollenkaan, sama ongelma kuin Pepillä ei ollut aktiivinen linkki. Sitä ongelmaa mulla ei oo ollu sen jälkeen. Valitettavasti en osaa auttaa muuten kun kertomalla miten itsellä näkyy, olen aina ollut Blogeissa vain lukijana :) Toivottavasti ongelma selviää!

  VastaaPoista
 10. Samalta näyttää minunkin ruudullani. Kommentointikin onnistui vasta kun klikkasin tämän postauksen vain näkyviin.

  VastaaPoista
 11. Kaikki näkyy. Blogger välillä sekoilee, ja varsinkin minun sivuiltani ottaa usein lukijalistan kokonaan pois.. Kyllä se sitten aina ilmestyy takaisin. Ei huolta :)

  VastaaPoista
 12. Mulla joskus aina katoaa blogien seurantalistoista kuvat ja otsikot. En ole tehnyt mitään ja ne palaavat takaisin itsestään. Ilmeisesti bloggerin temppuilua..

  VastaaPoista
 13. On myös täällä tökkinyt, mutta selitystä en osaa minäkään antaa...☺

  VastaaPoista
 14. Kaikki näkyi siis heti sivulle tullessa.
  Äsken kun tulin tänne, en päässyt ensiyrittämällä kommenttilaatikolle ollenkaan ja sivupalkki oli tyhjä...kun tein uuden yrityksen, kaikki oli taas ok.
  Luulen/uskon että vika korjautuu itsestään aikanaan, koska asetuksesi ovat kohdillaan.

  VastaaPoista
 15. ainoa ero näillä kahdella - toimivalla ja toimimattomalla näyttää olevan se, että toimimattomassa versiossa otsikon läpi kulkee ajatusviivaviiva ------voisko se tehdä haittaa?

  VastaaPoista