Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 5. elokuuta 2010

Mummon ja vaarin mökki

Muistatteko vielä, kun kerroin, miten Von Trollheimit eivät löytäneet tarpeeksi isoa kotia ja mummon, vaarin ja äidin veljen pitää nyt nukkua väliaikaisesti pihamökissä, kunnes kotia on laajennettu tai uusi isompi talo on löytynyt?

Nyt mummo asuu mökissään yksin, sillä hänen poikansa ja miehensä loukkaantuivat molemmat maanjäristyksessä (katso viime viikon postaus) ja ovat nyt sairaalassa. Toivottavasti pääsevät kotiin ensi viikolla!


Lipaston päällä on tärkeitä tavaroita.


Mökissä on pikkuinen hellakin, vaikka eihän mummo sitä käytä kuin lämmittämiseen ja iltateen laittoon. Muuten hän syö talon puolella kokin laittamia ruokia.
---
Ehkä ensi viikko tuo mukanaan iloisia uutisia Von Trollheimien perheelle?

2 kommenttia:

 1. Onpas mummon mökissä kivoja esineitä,Ekaksi luulin tuota oikeaksi huoneeksi,piti kattoa uudestaan ennenkuin uskoi että nukketalo se on;D Parempia vointeja muille Von Trollheimeille...

  VastaaPoista
 2. kyllä on ihana mökki mummelilla..aivan kateeksi käy.
  ... onko tuhoa kylvänyt maanjäristys vielä pohjoisella pallonpuoliskolla lomailemassa?(...ja kokenut myös täkäläiset myrskyt)..jos, niin:
  Ihania lomailupäiviä!!!tätä kesää vielä on niin runsaasti jäljellä!!
  Terveisin Leenukka

  VastaaPoista