Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 28. syyskuuta 2017

Kevät, koirat ja käsityöt

Kolmeen K:hon voisi kiteyttää tämän postauksen jutut, otsikon mukaan.


Kevät on tullut Peikkokukkulalle. Hedelmäpuut kukkivat, tässä kuvassa membrillo eli kvitteni.


Otan osaa Kalevala Caliin. Se on virallinen Suomen 100-vuotisprojekti. Ympäri maailmaa tuhansia ihmisiä virkkaa näitä samoja paloja yhtä aikaa ja tekee näistä sitten oman peiton joulukuussa, mikäli pysyvät aikataulussa. Minä olen aika hyvin pysynyt, mutta nyt on uusin pala (Väinölän viljavat vainiot) vielä tekemättä. Joka maanantai ja perjantai tulee ohjeet uuteen ruutuun. On todella mukavaa olla mukana Facebook-ryhmässä, jonne ihmiset laittavat kuvia paloistaan, Niistä tulee niin kovin erilaisia riippuen siitä, mitä värejä ja millaisia lankoja käyttävät. Tässä kuvassa Isidora esittelee Pohjan akka -palaa.


Ilmatar oli ensimmäinen pala ja tähän mennessä on vieläkin suosikkini.

 
Sotkan pesässä oli näpräämistä, sillä nuo munat piti ensin virkata kaikki erikseen ja lopuksi ne piti liittää neulalla ja langalla toisiinsa kiinni. Samoin x- ja y-silmukat tuottivat minulla vaikeuksia, joten virheitä tässä palassa on.


Maailman synty on erittäin kaunis pala, eikä sekään näin aloittelijalle tuntunut kovin helpolta.


Kätketyn auringon olen suunnitellut virkkaavani toisen, sillä tahdon tehdä niin, että nuo kuvassa heikosti näkyvät palluraiset olisivat eri väriä kuin pohja.


Iso tammi pienen persikkapuun oksilla.


Olen oppinut todella paljon uutta näitä paloja virkatessani. Se on mielenkiintoista! Tämän kuvan oton jälkeen tein Isoon tammeen (ylhäällä keskellä) eriväriset reunat. Maailman syntyä pienensin purkamalla uloimman kerroksen ja tein pylväiden sijaan puolipylväitä.


Tässä aloittelen Kalevalan merta ja Oliviaa väsyttää.


Innostuin virkkaamaan Ilmattaria eri väreissä.


...Ja Isidora on siellä, missä lankakorikin!


20 kommenttia:

 1. Kevät:) Kvitteneitä täälläkin on paljon, mutta ei nyt vielä. Tykkään niistä tehdystä marmeladista,on tosi hyvää.Mitä sinä teet niistä?
  Ihana Isidora, ja kauniita nuo virkkaamasi neliöt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tee niistä mitään, koska en ole oppinut tykkäämään niiden mausta.

   Poista
 2. Meillä eletään ihaninta syksyä ja teillä ihaninta kevättä..:)
  Ihana väsähtänyt Olivia♥

  VastaaPoista
 3. Hei Mia! Ihania ovat sinun Kalevalalappusi! Varsinkin tuo ruskehtavasävyinen on mieleeni. Minä kun olen sellainen beesi, jota isäni joskus ihmetteli. Uskaltaisinko kysyä, oletko ajatellut myydä valmista tuotosta ja jos, niin mihinkähän hintaan voisit siitä luopua. Yhtään en ihmettele, jos et raski vaan haluat sen ihan itsellesi - on se niin hiano! Kaikkea hyvää elämääsi! Arja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kehuista! Kalevalapeittoni ei ole vieläkään läheskään valmis, sillä tein ensin Ilmatar-peiton. Kalevalapeiton palat ovat vielä muuttokuormassa Peikkokukkulalla. Enkä ikinä raskisi myydä sitä, on se niin kovan työn takana, kun on vasta opettelemassa virkkaamista :)

   Poista
 4. Mistä ihmeestä ammennat tuota luovuutta! Kauniita paloja ja kiva lukea pitkästä aikaa kalevalaista runouttakin. Heh, pikkuisen koiran paltoo :) Iloista kevättä sinne kauas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Nykyään olen olosuhteiden pakosta vain instagramissa @tyynenmerenaaltonen

   Poista
 5. Hyvä Mia, voisitko ystävällisesti jättää toiseen blogiisi edes pienen viestin siitä, aiotko jatkaa kyseisen blogin kirjoittamista muuttotohinoista päästyäsi? On hiukan tylsää käydä kurkkaamassa, onko uusia postauksia ilmestynyt. En ole Instassa, joten en sitä kautta pysty laittamaan viestiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! En tiedä vielä blogieni kohtaloa, sillä Calfucossa internetyhteys on niin huono, että blogitekstien ja kuvien lataaminen on lähes mahdotonta. Tänne on nyt suunnitteilla "fibra optica", mikä se sitten suomeksi onkaan. Sittenhän netti toimii kukn unelma. Mutta milloin se tänne tulee, sitä en tiedä. Puhelimella kuitenkin saan ladatttua nopeasti kuvia instaan, joten siitä on nyt tullut se ainoa kanava, jota voin tällä hetkellä käyttää. Käyttäjänimeni instassa on @tyynenmerenaaltonen

   Poista
 6. Instakaan ei enää näy :(

  VastaaPoista
 7. Minäkin odotan, odotan, käyn kurkkaamassa, odotan . . .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! En tiedä vielä blogieni kohtaloa, sillä Calfucossa internetyhteys on niin huono, että blogitekstien ja kuvien lataaminen on lähes mahdotonta. Tänne on nyt suunnitteilla "fibra optica", mikä se sitten suomeksi onkaan. Sittenhän netti toimii kukn unelma. Mutta milloin se tänne tulee, sitä en tiedä. Puhelimella kuitenkin saan ladatttua nopeasti kuvia instaan, joten siitä on nyt tullut se ainoa kanava, jota voin tällä hetkellä käyttää. Käyttäjänimeni instassa on @tyynenmerenaaltonen

   Poista
 8. Mian uusi insta on täällä. Nimellä löysin

  https://generalsta.com/profile/peikkokukkulanmia/1098871029

  VastaaPoista
 9. Heissan!
  Vieläkö päivittelet uutta blogiasi?
  Muuten, hukkasin sen... =(

  VastaaPoista
 10. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Antonio Laura Lund-Ruotsista, olen lääkäri ammatin mukaan, 45-vuotias. Lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni siitä, kuinka palautin takaisin rakkauden ja luottamuksen avioliittooni, minulla on hyviä aikomuksia siitä, että nämä tiedot auttavat tätä lukevaa henkilöä parantamaan sydäntä ja palauttamaan kadonneen rakkaussuhteen 2 päivän kuluessa. Stoy voi olla samanlainen, olin naimisissa Antonio kanssa neljä vuotta, viime kuussa hän hajosi kanssani, tein kaiken saadakseni hänet rakastamaan minua, mutta kaikki mitä tein oli turhaan, halusin häntä takaisin niin paljon, koska meillä oli kaksi pientä lasta yhdessä ja rakastan häntä niin paljon, etten voi elää ilman häntä, kysyin häneltä kaiken, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani kollegalleni työssä, hän on hyvä ystäväni ja hän kehotti minua ottamaan mieluummin yhteyttä rakkauden oikeinkirjoittajaan, joka voisi auttaa minua rakkauden palauttamisessa, mutta olen sellainen henkilö, joka ei koskaan ajatellut, että rakkauden loitsun osuus oli olemassa tai voi toimia, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, lähetin sähköpostia minulle oikeinkirjoituskanavan yhteystiedot, jotka hän antoi minulle ja harvoille kunnille, kun sain vastauksen. Dr.Oduduwa kertoi minulle, että hän voi auttaa minua palauttamaan mieheni, se oli Ei hätää, että kaikki menee hyvin ennen kolme työpäivää, seurain huolellisesti kaikkia hänen ohjeita siitä, mitä minun tulee tehdä kotona kotona keskiyön rakkausloitsun rukouksen aikana. Oduduwa käynnisti rakkauden oikeinkirjoituksen osan ilmaan ja yllättäen toisena päivänä se oli noin klo 6.00. Aviomieheni rakkauspartneri soitti minulle matkapuhelimella, olin niin yllättynyt, koska aviomieheni on kieltäytynyt soittamasta minulle tai lähettämästä minulle tekstiä viimeisen kolmen viikon ajan, yhtäkkiä hän soitti pyytääkseen anteeksi minulta ja sanoi, että hän palaa kotiin käymään minua vastaan ja lapseni pian. Siitä päivästä lähtien, kun hän soitti minulle, hänellä on ollut soittoääni ja tekstiviestejä minulle joka päivä, tänään hän soitti, että vastasin puheluun ja hän sanoi taas, että hän on niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun antaa anteeksi ja palata hänelle. rakkauden kumppanina, että hän rakastaa minua niin paljon. Olen niin onnellinen, ja vasta tänään aloimme elää onnellisina yhdessä perheenä. syvällinen kiitollisuuteni menee Dr.Oduduwalle hänen lahjallisista voimistaan ​​palauttaa rikkoutunut avioliitto ja palauttaa entinen rakkauskumppani 2 päivän kuluessa rakkauden oikeinkirjoitusrukoukseen, joka toimii. Suosittelen häntä vilpittömästi kaikille, jotka etsivät kiireellistä rakkauden palauttamista (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  VastaaPoista
 11. Great article..I am looking so forward to your blog comment and I love your page on your post.. That is so pretty..
  ភ្នាល់បាល់អនឡាញ

  VastaaPoista
 12. Hei kaikki. Minulle oli erittäin vaikeaa, kun poikaystäväni jätti minut toisen naisen takia. Olin emotionaalisesti tuhoutunut, tuhoutunut enkä tiennyt mitä tehdä saadakseni hänet takaisin. Olin levoton kuukausia ja etsin apua kaikkialta, kunnes sain tietää DR DAWNista. Otin häneen yhteyttä ja selitin ongelmani. Hän oli halukas auttamaan minua ja kehottamaan minua noudattamaan menettelyjä, jotta hän voisi palauttaa rakkauden minun ja mieheni välille ja myös varmistaa, että olemme molemmat takaisin toisillemme. Sain kaikki vaatimukset ja se teki työn. 48 tunnin kuluttua sain poikaystävältäni tekstiviestin, jossa minua pyydettiin treffeille. Nyt olemme taas yhdessä ja kaikki kiitos DR DAWN:lle. Hän voi auttaa sinua tuomaan takaisin rakastajasi,
  Hän voi auttaa sinua raskausloitsussa,

  Hän voi auttaa sinua parantamaan kaikenlaisia ​​sairauksia.

  jos olet valmis uskomaan ja pysymään toiveikkaana. Lähetä heille sähköpostia osoitteeseen: dawnacuna314@gmail.com
  WhatsApp: +2349046229159

  VastaaPoista