Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Synttäriskandaali?

Meillä on meneillään melkoinen kriisi, mitä tulee synttärivalmisteluihin: niitä EI ole aloitettu. Pyörtyisitte kauhusta, jos tietäisitte, millaisissa olosuhteissa suunnittelemme n. 60 hengen kestitystä. Aloitetaan vaikka siitä, ettei meillä ole vettä (loputkin valuivat viime yönä harakoille!), uuni on rikki (eikä sitä taideta saada kuntoon ennen lauantaita) ja autojen "parkkipaikat" ovat paksussa mudassa (asia korjaantuu ehkä 2 kk päästä). Jes! Katsotaanpa, mitä keksitään.....tarjoiluja varmaan pitää muuttaa, kun kakkuja ja keksejä on vaikeaa tehdä, astioita ei oikein voi pestä eikä vieraat saa käydä vessassa! 


Ei kai auta muu, kuin ottaa rennosti ja mennä päikkäreille!

6 kommenttia:

 1. :D Hiukan hymyilytti tämä postaus, vaikka siellä ei taatusti naurata!

  Noh, oikea asenne ainakin ;) Tsemppiä ja luovia ratkaisuja toivottelee Viivu!

  VastaaPoista
 2. Luovuutta joutuu kotona käyttämään...Viekää synttärit vieraiden luo, esim miehen siskon luo. Varmaan ymmärtävät tilanteen.

  VastaaPoista
 3. Oikea asenne...:D
  Aivan ihana kuva teistä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Mietin voisivatko ystäväsi tuoda tarjottavat tullessaan ja tarjoilette ne kertakäyttöastioista. Jos vielä hyvin käy niin uunikin saataisiin pian toiminta kuntoon.
   Jospa mutakin väistyisi pian alta pois. Sitten täytyisi vain pidätellä, ellei käy toisaalla ulkosalla tarpeillaan. Olette varmaan miettineet useita ratkaisuja, että jospa siirrettäisiin ajankohtaa myöhemmäksi...
   Sydänlämpöiset Onnittelut Syntymäpäiväsankarille<3

   Poista
 4. Voi että,tsemppjejä sille että saat kunnon synttärit pidettyä!

  VastaaPoista
 5. Onnentoivotukset 1 vuotiaalla :)

  VastaaPoista