Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 14. lokakuuta 2013

Ja tontun voittaa...

Tänä aamuna onnenpoika ehti järjestää tonttuarvonnan!Tonttujen "kauneuskilpailussa" parhaiten menestyivät numerot 1 ja 6. Tässä kuvassa tontut ovat teidän äänestämässänne järjestyksessä. Minun kävi sääliksi Plösönenä-raukkaa, joka ei saanut yhtään ääntä.

Äänestyksen tulos oli minulle suuri yllätys. Itse en pitänyt Puusilmästä lainkaan ja se tulikin ykköseksi! Minun suosikkini olivat kuvassa näkyvät neljäs ja viides tonttu. Koska ykkösestä pidettiin ylivoimaisesti eniten, aion tehdä niitä ja lisäksi hymynaamoja karvakulmilla.

Mutta nyt arvontaan!
Onnenpojan hatussa on kaikkien arpalipukkeet.


Ensimmäinen Dominicin nostama lipuke on voittoarpa.

 ...Ja voittaja on Noora-Ziu:

Ihania!!! Itse tykkään tontuista 5-8, eniten 6 & 7, mutta 6 on ihanin! 

Itse en pidä ollenkaan muovisilmistä, mieluummin sitten puusilmät. Vaan makuja on monia... Mielestäni tontuissa on nyt jo paljon tekemistä ja ovat mahtavia sellaisenaan! 
Mielestäni eivät kaipaa enää kulkusta eivätkä toiseen käteen mitään. 

Mielenkiintoista nähdä kehitysprosessia! -Noora


Noora, laita minulle sähköpostia, niin saan Kuutostontun lähtemään sinulle! Sillä kyllä on jo kulkunen lakissaan, mutta voit poistaa sen itse, jos et siitä tykkää.Onnenpojan mielestä arpominen oli niin hauskaa, että sitä voisi jatkaa pidemmänkin aikaa, mutta jätetään toiseen kertaan, kun on taas jotakin arvottavaa :)

3 kommenttia:

 1. 1 voitti , Hyvä!!!!

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille, niin tontulle, kuin tontun voittajallekin.
  Olen kade :)

  Mutta silti tämä blogi on yksi parhaista.
  Ja D ehdottomasti suloisin näkemäni arpoja.

  Venla

  VastaaPoista
 3. Mä pidin plösönenästä! :D

  VastaaPoista