Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 20. helmikuuta 2014

Mikä ihmeen Instagram?
Ostin uuden puhelimen ja olen opetellut nykyaikaa. Latasin Instagramin ja olen laittanut siihen päivittäin kuvia, vaikken tajua, mikä idea koko jutussa on. Laitankin aina niin, että Instagramin kuvat menevät myös Facebookiin - "feibu", kuten chileläiset sanovat.

Mutta joka tapauksessa, TERVETULOA seuraamaan Peikkokukkulan elämään pienissä ruuduissa Instagramiin, jos tiedät, miten löytää minut sieltä...en osaa neuvoa :D Olen siellä nimellä peikkokukkulanmia.

Puhelimessani on kaksisuuntainen kamera. Voisiko joku selittää minulle, miksi näytän aivan hirveältä siinä kamerassa! En kyllä kehtaa soittaa skypellä kenellekään, sillä olen aivan hirveän noidan näköinen! Otsassa on syviä uurteita ja naama on pitkulainen, mustat silmänaluset ja harmaa naama. En minä kyllä oikeasti ihan niin hirveä ole!

Kuvassa on viikinkejä, joita myin Feria de Arte Popularissa. Nyt olen valmistautumassa uuteen haasteeseen: minut hyväksyttiin Concepcionin keskiaikatapahtumaan myymään käsitöitäni. Instagramiin olen kuvannut muun muassa keskiaikaisten tyyppien valmistumista.

Yritän päivittää Peikkokukkulan Pajapuotia lähipäivinä!

5 kommenttia:

 1. Kivaa, keskiaikatapahtuma. Suhaathan siellä sitten kännykkäkamera räiskyen, niin pääsemme mukaan tunnelmaan siellä Instassa. :D

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö että, jos lataat sovelluksen B (blogger), niin voit lähettää sieltä kuvia suoraan tähän blogiin. Sitä odotan mielenkiinnolla.Itse käytän sitä,Itselläni on samsung

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos tästä vihjeestä! Olenkin miettinyt, että miten instan kuvat saisi tänne blogiin! Minullakin on Samsung.

   Poista
  2. Kerrotko sitten, miten onnistuit? Aloittaessani älypuhelimeen tutustumisen, aloin kertomaan siitä blogissani http://kirjavan.blogspot.fi/.Monta vaihetta olen saanut opetella ja harjoittelun kautta sain asioita sujumaan.

   Poista
 3. Ooooo, koska on Concepcionin keskiaikatapahtuma?

  VastaaPoista