Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Dominicin kolmas syntymäpäivä


Kolme vuotta sitten (12.9.12) syntyi poika, josta on kehkeytynyt pieni dinosaurusasiantuntija. Hän tuntee jo useita dinosauruksia nimeltä.


Kolmantena syntymäpäivänään Domsku avasi silmänsä ja pyysin häntä arvamaan, mikä päivä tänään oli. "Nomitin ei tiedä", hän vastasi. Minä kerroin, että oli hänen syntymäpäivänsä. Ilme kirkastui heti ja hän sanoi:"Yllätys, paketti!" Aamupalaksi Domsku sai kreikkalaista jugurttia ja mansikoita - ja tietenkin ohjelmassa oli pakettien avaamista :)


"Valtavasti dinosauioita!" 


Dinosauruksia kiinnosti kovasti Domskun aamupala.


Sen, minkä Dominic nyt ehtii dinotutkimuksiltaan, hän pelaa jalkapalloa. Valmentajana toimii isi. Lahjapaketista tuli kaksi jalkapallomaalia. Niistä saa kätevästi myös rakennettua talon ;)


Ihana lopputalven aurinko lämmitti meitä. Grillasimme lounaaksi lihaa, longaniza-makkaraa, kesäkurpitsaa ja munakoisoa.


Pelattiin jalkapalloa ja rakennettiin talo.


Talossa asui Nomitin, Frida ja Matilda. Ja kuka linssilude se yrittääkään tunkea kuvaan alakulmassa?


Tuli Dominicin päiväuniaika. Nokosten aikana leivoin Domskulle täytekakun. Koristeeksi laitoin Schleichin velociraptorin, jonka olin hankkinut jo viikkoja sitten tätä tarkoitusta varten. Dominic todellakin rakasti tätä kakkua, Hän söi valtavalla halulla isoja paloja! Laitoin väliin kermavaahdon ja kreikkalaisen maustamattoman jugurtin sekoitusta, tuoretta ananasta ja kiiviä, tuoreita mansikoita ja banaania ja ihan hiukkasen päällimmäiseen kerrokseen mansikkahilloa.


Velociraptorkin pääsi ulkoilemaan .


Kakun kanssa Domsku sai vielä yhden paketin, jonka olimme säästäneet aamusta. Paketissa oli hurja t-rex, joka pitää ääntä ja jonka suussa on valo. Tämä oli kyllä kovin pelottava ja kiinnostava. Meni tunnin verran, ennenkuin Domsku itse uskalsi painaa t-rexin kädestä äänen ja valon.


Meillä oli oikein kiva synttäripäivä oman perheen ja kälyn kanssa. Isommat juhlat pidämme kahden viikon päästä teemana tietenkin dinosaurukset!

8 kommenttia:

 1. Onnea Domskulle♥♥ Iso miehenalku poika jo on..:)

  VastaaPoista
 2. Dominicille, söpöläiselle, onnea jälikikäteen.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä aika kuluu...Felicidades a Dominic:)

  VastaaPoista
 4. Onnea, onnea. Suloinen kolmevuotias, ihan ison pojan näköinen jo.

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea ihanalle Dominicille <3 Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 6. Onnea kolme vuotiaalle Domskulle :-) Olet jo aikas osaava ja tosi taitava dinotuntija ja maalari ja ties vaikka mitä!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut päivänsankarille sekä vanhemmille suloisesta pojasta! ♥

  VastaaPoista
 8. Onnittelut teille kaikille siitä ihanuudesta, mitä teiltä löytyy sydämestänne! Olette niin ihania! Terveisiä täältä Espanjasta!

  VastaaPoista