Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 29. joulukuuta 2015

Tapaamisia pukin kanssa

Jouluna 2013 Dominic ei aivan suoranaisesti rakastanut joulupukkia.


Onneksi kuitenkin sinäkin jouluna aattona, kun pukki tuli kotiin, vastaanotto oli suopeampi kuin ostoskeskuksessa.


Nyt jouluna 2015 Dominic näki joulupukin eri paikoissa. Argentiinan Barilochessa oli joulupukin paja. Dominic oli vielä hieman epäileväinen, mutta kyllä hän sitten pukin viereen meni istumaan, kun pukki tarjosi karkkeja. Huomaatte vaatetuksesta, miten kylmä Barilochessa oli sinä päivänä, vaikka aurinkokin paistoi välillä.


Chiloen saarella Castrossa pukki levitti kätensä ja Domsku oikein ryntäsi halaamaan joulupukkia!


Tällä pukilla oli maagisia voimia voittaa lapset puolelleen. Domsku istui pitkän tovin pukin polvella ja kertoi vaikka mitä juttuja.


Kävimme välillä kaupassa, mutta sitten Dominic meni vielä toisen kerran pukin luokse ja kävi kysymässä, tuleeko tämä tuomaan lahjoja meidän kotiimme.


Paras joulupukki oli kuitenkin se, joka tuli aattoiltana kotiin. Se koputteli ikkunoita ja hikoili helteessä. Kysyi juuri oikeat kysymykset ja toi parhaat lahjat.


Joulupukki toi lahjoja ja lähti sitten. Tuli kuitenkin vielä uudestaan koputtamaan ovella ja kysyi Domskulilta, tahtoisiko tämä vielä yhden paketin. Ison vai pienen? Domsku tietenkin kiljaisi:"Ison!" Pukki pyysi tulemaan ulos, sillä tämä ei jaksanut kantaa pakettia sisälle. Mitä siinä paketissa sitten oli? Sen näette ensi kerralla ;)

1 kommentti: