Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Peikkokukkulan pajapuoti avattu:)

Peikkokukkulan pajapuotiin tulivat myyntiin ensimmäiset tuotteet. Ne ovat neulahuovutettuja peikon toukkia. Ne voi laittaa rintakoristeeksi tai roikkumaan kännykkään, kassiin, joulukuuseen tai muualle. Meinaan laittaa pajapuotiin myyntiin pikkuisia ja kevyitä tuotteita, joiden lähettäminen Suomeen ei tule kalliiksi. Puotiin pääset klikkaamalla pientä peikon kuvaa sivun oikeasta ylälaidasta. Kaikki puotiin tulevat tuotteet ovat itse tekemiäni.

Tässä kuvassa möllöttää Röllö-peikko. Se on kokonaan neulahuovutettu. Olen käyttänyt työssä sekä karstattua että raakaa villaa. Röllö on esiintynyt Chilen televisiossa ja lehdissä monta kertaa.

4 kommenttia:

 1. Onnittelut sinne Pajapuotiisi :)

  Eksoottisia tontteja täältä katsottuna.


  Vaan onpas tosiaan vaikeaa siellä tuo kaupanteko...toivotaan, että hyvin käy.

  VastaaPoista
 2. söpöjä!!!postia tulossa!valinta vaan on vaikea:D

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnolla täällä seuraan elämäänne=) Tontin ostaminen siellä taitaa olla aika hupaisaa puuhaa..mutta ihania on kaikki laittamasi kuvat. Uskon että löydätte sen omanne vielä..usein ne jotka koetellaan saattavatkin olla ne helmet..ja se onkin pieni testi haluaako todella=)Ihanista ihania teidän pikku koirulilauma. Pitääkin kurkkia uuteen puotiisi..

  VastaaPoista
 4. No ei voi Röllö enää Röllömmäksi muuttua!
  Olet sinä taitava! Onneksi Röllö on esiintynyt TV:ssä ja lehdissä, että saavat kaikki ihailla!

  Onnittelut! Molemmille!!

  VastaaPoista