Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 30. syyskuuta 2010

Kauhea kiire

Peikkokukkulan pajassa on kauhea kiire. Kaikki Suomen chihuahuat tarvitsevat yhtä aikaa sadevaatteita ja sen takia ompelukoneet surraavat täällä täysillä!

Välillä nousen tuosta ompelukoneen ääreltä pois tämän toisen koneen ääreen. Katson, onko tullut tilauksia, vastailen kyselyihin ja luet muutkin sähköpostit ja yritän joskus parilla sanalla vastatakin. Välillä pussittelen vaatteita ja laitan ne kuoriin. Sitten Kusti lähtee polkemaan Suomea kohti:)

3 kommenttia:

 1. Olen tullut siihen tulokseen, että sinun vuorokaudessa on enemmän tunteja, kuin meidän muiden :)
  Olet päivittäin saanut jotain ihanaa aikaiseksi!

  VastaaPoista
 2. Aika onnekkaita ovat ne Suomen chihut,kun saavat noin hienot sadetakit.Toivottavasti saat levätäkin välillä...

  VastaaPoista
 3. Marianne: Olisipa minulla enemmän tunteja! Totuus on se, että tähän aikaan vuodesta en tee muuta kuin leikkaan ja ompelen. En ehdi mitään muuta.

  Yaelian: En ehdi levätä. Silloin täytyy takoa, kun rauta on kuumaa. Tämä on koiranvaatteiden kannalta vuoden parasta aikaa. Kyllä minä öisin nukun 7-8 tuntia, eli ihan hyvin, mutta kyllähän tämä kiire alkaa vähän vaikuttaa jaksamiseen: päätä särkee ja niska on jäykkä.

  VastaaPoista