Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Takaisin kukkulalle

Melkein kahden kuukauden loma Suomessa on nyt ohi ja olen palannut Peikkokukkulalle. On siis taas aika alkaa tehdä postauksia blogiin! Viimeisen kahden kuukauden postaukset ovat olleet ajastimella laitetut, enkä ole edes ehtinyt vastata teidän lukijoiden kommentteihin, anteeksi! Mutta uskon teidän ymmärtävän, että kun on viiden vuoden jälkeen ekan kerran Suomessa perheen ja ystävien seurassa, niin kyllä silloin jää blogi retuperälle väkisinkin.
-
Peikkokukkulalla ei lomani aikana ollut sattunut mitään katastrofeja. Varkaita ei ollut käynyt, eikä yksikään koira ollut sairastanut. Mieheni täällä oli pitänyt kaikesta hyvää huolta ja aputyttö oli siivoillut, niin että pääsin siistiin kotiin.


Mia Fiskarsissa

Mieheni oli myös istuttanut 100 vadelmapensasta ja ainakin saman verran mansikoita, että tänä vuonna varmaan saamme suumme makeammaksi kuin viime vuonna.

-


Michilandiaan alkoi tippua tilauksia kahden viimeisen lomaviikkoni aikana, joten nyt on kädet täynnä töitä. Työsuunnitelmat menevät kuitenkin mönkään nyt, kun Chile juhlii 200-vuotista itsenäisyyttään ja sen vuoksi täällä on neljän päivän pyhät. Olin tehnyt itselleni tiukan työsuunnitelman näiksi päiviksi, mutta ei se onnistu, kun sukulaisia lappaa lyhyellä varotusajalla joka päivä. Onneksi löysin nopean mikrokakun reseptin ja se on nyt pelastanut minut pulasta. Kaiken lisäksi kakuista on tykätty!
-
Blogissani on kävijälaskuri lakannut toimimasta varmaan kuukausi sitten, enkä ole ehtinyt selvittää ongelman syytä. Harmi, kun nyt en tiedä, miten moni täällä on käynyt. Seuraavaksi, kun on vähän aikaa, täytyy selvittää asiaa.
-
Meille on parin tunnin päästä tulossa sukulaisia, joita emme ole nähneet moneen vuoteen, joten taidanpa tästä häipätä valmistelemaan jotain tarjottavaa.
-
Kuulumisiin:)

7 kommenttia:

 1. Hei Mia,
  voinpa vaan kuvitella kuinka olet nauttinut Suomessa olosta.

  Upeaa, että sait olla noinkin kauan.

  Laskurit meni meillä kaikilla pipariksi.
  Siellä on ollut joku päivitys jonkavuoksi kaikki on nollautuneet.

  Eli ei auta kuin laittaa uusi jos haluaa seuraa kävijämäärää...
  Jos muistat paljonko sinulla on suunnilleen ollut kävijöitä niin tuo toinen laskuri mikä on minun sivuillani nyt on parempi kun siihen voi lisätä alkuluvun.

  terkuin täältä syksyisestä Oulusta <3

  VastaaPoista
 2. Kiva että olet palannut!
  Suomessa oli varmaaankin ihanaa olla noin pitkän tauon jälkeen.Oma laskurini lopahti pohjanvaihdon yhteydessä,enkä sitten laittanutkaan uutta,mutta ruokablogissa laskurille ei käynyt mitenkään,ihme juttu!
  Hyvä kuulla,että Peikkokukkulallakin asiat olivat hyvin poissaolosi aikana.

  VastaaPoista
 3. Suomen kieli on välillä vaikea. Haluaisin toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin, mutta kun olen itse Suomessa, niin onko minun toivotettava Tervemenoa?! Mukavaa paluuta kuitenkin:) Kiva, että sulla oli hyvä loma. Tottakai jokainen tajuaa tuollaisen blogikatkoksen. Pian ne pyhät hellittää ja pääset urakoimaan. Voi hyvin:)))

  VastaaPoista
 4. kivaa,että olet "palannut"!!!:)

  VastaaPoista
 5. Hei Miia ihana, että et ole meitä unohtanut :) Sinulla on varmasti ollut aivan ihana loma tällä. Satuitko käymään Oulussa tai tiedätkös missä päin kyseinen paikka on? itse olen paljasjalainen Oululainen.

  Onnekis teillä kotona on asiat hyvin ja miehesi on hoitanut hyvin kotia ja koiria :)

  On mukava käydä vähän tuulettumassa muissa paikoissa niin, kun mekin kävimme Kreikassa siel oli niin ihanan lämmintä ja ihanaa.

  Nukkekoti JIe

  VastaaPoista
 6. Kiva kun olet takaisin Peikkokukkulalla! Suomiloma oli varmasti ihana :) Ja miten kiva, etta kaikki oli jarjestyksessa kun tulit kotiin.

  VastaaPoista