Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Jokainen tyylillään ja uutisia kylpyhuoneesta

Ewokin käsitys vesikupin käytöstä...jokainen tyylillään.

Viikonloppu meni ja arvatkaapa, tuliko maestro tekemään kylpyhuonetta? No ei! Eli mikään ei ole edistynyt sillä suunnalla. Hän sanoi tulevansa keskiviikkona, saas nähdä.

---

Kävin myös kysymässä Chilen suurimmasta rakennustarvikeketjusta kosteussulkua kylpyhuoneeseen. Sellaisesta ei ollut kuultukaan. Myyjä vei minut vielä asiantuntijan puheille, eikä hänkään ollut kuulut kosteussulusta. Löytyi kyllä aivan upouusi tuote, joka sekoitetaan saumausaineeseen. Tuote siis estää kosteuden pääsyn kaakelin saumojen kohdalta rakenteisiin. Ostin sitten lohdutukseksi sitä. Kaiken lisäksi repäisin ja ostin tuulettimen, joka asennetaan seinään ja joka puhaltaa kosteuden ulos. Mieheni mielestä kyllä ikkuna ajaa saman asian, mutta kommenttienne pelästyttämänä päätin sitten parantaa suunnitelmaamme ;)

6 kommenttia:

 1. IHANA kuva tuo pentu kupissa!! Sehän on just passelin kokoinen tuohon tarkoitukseen :)

  VastaaPoista
 2. Me asennettiin jossain vaiheessa yhteen Istanbulin kämpän kylppäriin tollanen ulos puhaltava tuuletin, siitä oli kyllä iso apu!

  VastaaPoista
 3. Voi tuota pikkuista Ewokkia...kaikki on pieen kantapäänkautta opittava:) ihana on kupissaan:)

  VastaaPoista
 4. Hei Mia.
  Löysin sivuillesi Villa Namun sivuilta ja mikä ihanuus täällä odottikaan... kuva ihkusta pienestä hauvasta.
  Pitääpä klikkata itsenio lukijaksi, jotta pääsen seuraamaan elämäänne..:D

  VastaaPoista
 5. ii: hyvä kuulla, että siitä on apua!

  Irmastiina: Tervetuloa:)

  VastaaPoista