Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Pöytäkoriste luonnonantimista

Vaikka teille valitinkin siitä, että syksy tuli jotenkin liian nopeasti tänä vuonna, olen nyt päässyt täysillä sen makuun! Luonto tuoksuu ihanalle, kun yökaste on runsasta. Parin sadepäivän jälkeen aurinkoinen päivä on niin upea! Värit ovat voimakkaat ja ilma raikas.Jaksan taas puuhata puutarhassakin, kun uutta vihreää puskee maasta esiin, vaikka jotkut puut jo ovat kellertyneet ja toiset ovat pudottamassa lehtiään. Chilessä kuitenkin on niin paljon ikivihreitä puita, ettei koskaan tule kurjan väritöntä.


Keräsin puutarhasta colihuen, eukalyptuksen, boldon ja arrayanin lehtiä ja oksia.Sekaan laitoin ruusunmarjoja ja kiviä sekä ruosteisen hevosenkengän.Suihkutan syyskoristettani vedellä kerran päivässä ja siitä tulee hyvää tuoksua olohuoneeseen.


---


P.S. Kehittelin älyttömän herkullisen omenapiirakan, jonka voi tehdä mikrossa! Olen itsekin äimistynyt. Kun ehdin, laitan ohjetta tänne! Laihduttajat....älkää vaivautuko odottamaan...voita ja sokrua ei ole säästelty ;)

2 kommenttia:

  1. Kauniin asetelman olet tehnyt! Blogissani on sinulle jotakin :)

    VastaaPoista
  2. Mun tekisi mieleni syödä tuo koriste!

    VastaaPoista