Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Räsynukkeja

Sain tehtyä kaksi uutta mollachihua. Laitoin ne myyntiin Peikkokukkulan pajapuotiin.


Näyttävätkö mollachihut mielestäsi riittävästi chihuilta? Otan mielelläni vinkkejä vastaan, jos sinulla on ideoita kivaan chihunukkeen.




Kanivinoja syntyi taas pentue. on tyttöjä ja poikia ja kaikenlaisia erilaisia vaatteita. Nyt sain tehtyä pinkkisävyisiäkin, sillä niitä on toivottu. Tuolla kopassa vielä odottelee viimeisiä tikkejä yksi pinkkisävyinen kanivino.

---
Peikkokukkulalla on taas ihana aurinkoinen syyspäivä. Tuntuu ihan kesältä - paitsi paremmalta, kun ei ole liian kuuma! Minä suuntaan tuonne "pyykkituvan" puolelle. Koirapyykkiä taas pari koneellista! Olen kyllä suurperheen äiti, vaikken yhtäkään lasta ole hankkinut! Siivoamista ja pyykkäämistä aamusta iltaan. Riitojen selvittelyä ja lohduttamista, kun yksi putosi suihkulähteeseen! Ainoastaan ruuanlaitossa pääsen helpommalla, sillä minun ipanoilleni riittää kuivat pipanat Eukanuba-pussista:D

2 kommenttia:

  1. Mollachihut ovat ihania ja näyttävätkin ihan chihuilta! Uros villapaitoineen on huippu.

    Tuota hintaa sinun pitäisi kyllä nostaa reippaasti. Ihan surettaa, kun ajattelen, miten pieni raha sinulle itsellesi jää, vikka noissa on hurjasti tekemsitä.

    VastaaPoista
  2. Susanna: Niin se vähän minuakin surettaa...jos noita joskus alkaa mennä kaupaksi enemmänkin, nostan varmasti hintoja. Sinä ymmärrät, mikä työ tuollaisissa yksinkertaisenkin näköisissä nukeissa on, kun kerran itsekin teet.

    VastaaPoista