Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 12. tammikuuta 2013

En saa laitettua kuvia blogiin!

Mitähän nyt on tapahtunut? Ongelmana ei ollutkaan meidän hidas yhteytemme. En saa kuvia laitettua myöskään täältä kälyn luota, jossa on nopea yhteys. Menin kokeilemaan Peikkokukkulan pajapuodin blogiin ja siellä on sama juttu. Kyse ei siis ole siitäkään, että tila olisi loppu. Kun klikkaan tuosta kuvanlaitto-kohdasta, niin tulee tällainen teksti:
 
Voit lähettää JPG-, GIF- tai PNG-tiedostoja.
 
Ohjelma ei kuitenkaan anna mahdollisuutta laittaa kuvia. Vasempaan laitaan tulee, että voi laittaa kuvia Picasa-albumeista, web-kamerasta jne.
 
Minä olen aina laittanut kuvat suoraan koneeltani.
 
Osaako kukaan kertoa, onko bloggerissa häikkää? Vai onko asia muuttunut niin, ettei suoraan koneelta enää voi ladata kuvia?
 
Peikkokukkulan blogi tulee olemaan kuvaton, kunnes ongelma selviää :(
 
Help, anyone?

10 kommenttia:

 1. Minulla ei tuollaista häikkää ole ollut;sen sijaan en päässyt näkemään WordPress-blogeja 3 päivän ajan,mutta sitten meni se ongelma ohi,kuin itsestään.Muuten,se kirja ei vieläkään tullut,pakettikortti oli toisesta jutusta
  Toivottavasti tuo kuva-ongelmasi pian ratkeaa.

  VastaaPoista
 2. Kyllä näitä ongelmia näyttää/kuuluu joillain olevan. Toiset sanoo, että exploreria käyttäen kuvien siirto ei onnistu, mutta firefoxilla taas onnistuisi...

  VastaaPoista
 3. Heips, mulla oli sama ongelma mutta...annan ohjeen kuinka onnistuu taas...kirjaudu blogiisi ja sitten avaa "uusi sivu koneelle" ja googleta picasa verkkoalbumit (koska olet kirjautuneena toisella sivulla blogiisi antaa picasa heti omat kuvasi kansiosta)...sitten avaat kuvakansiosi picasasta...ja painat nappia ylhäältä jossa lukee lisää kuvia kansioon...sen jälkeen valitset omista kuvakansioistasi ne kuvat jotka haluat esim laittaa blogiisi. tämän jälkeen kun olet kuvat sinne ladannut voit sulkea picasa verkkoalbumit ja mennä taas blogi sivullesi ja napauta nappia lisää kuva ja valitse picasa verkkoalbumi ja siellä on juuri ladatut kuvat mitä äsken sinne laitoit...

  Saattaa olla että selitin liian vaikeasti, mutta noin onnistuin itse sinne blogiini lisäämään kuvia...

  VastaaPoista
 4. Täällä oli myös sama ongelma. Näyttäisi siltä, että ongelma taitaa olla nyt jostain syystä Bloggerissa.

  Minunkin piti laittaa edellisen postauksen kuvat Picasan kautta. Sitä kautta homma onnistui ihan hyvin.

  Toivottavasti saat laitettua kuvia... :)

  VastaaPoista
 5. Moi, minulla sama ongelma, mutta kokeilin uutta postausta luodessani vaihtaa kirjoitustavan "HTML"-muotoon siinä kohdassa, kun olin kuvia vaille valmis. Sieltä tuo entisenlainen valikko kuvien lataamiseksi suoraan koneelta löytyy edelleen, mutta siinä "Luo"-näkymässä ei onnistu. Toivottavasti löydät sopivan tavan kiertää ongelma ja pääset laittamaan taas kuvia blogiin.

  VastaaPoista
 6. Bloggerissa on ajoittain erilaisia ongelmia,mm kuvien tulostamisessa. Yläpalkissa on pieni ruutu josta saa vanhat selaimet sovitettua päivityksen kautta.
  Vaihdoin Google Chrome selaimeen joka on huomattavasti nopeampi avaamaan ohjelmat ja on turvallinen.

  VastaaPoista
 7. En saanut minäkään kuvia explonerilla, vaihdoin firefoxiin ja se toimi, kuvat meni, kuten pitikin.

  VastaaPoista
 8. Miia, kiitos neuvostasi! Se oli ylivoimaisesti yksinkertaisin ja helpoin ja SE TOIMI! Sain tehtyä uuden postauksen kuvien kera :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos fiksut naiset! Olen taistellut ja ihmetellyt saman ongelman kanssa; en saanut ladattua kuvia koneeltani. Laitoin linkin sivullesi ko keskustelusta. Ja Mia, sinulla on ihania peikkoja sun muita ökkämööriäsiä! Käypä kurkkaamassa minun "Riihen ikkunasta"!

  VastaaPoista