Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 24. tammikuuta 2013

Terkkuja feriasta!

Taas on se aika vuodesta, että Peikkokukkulan porukka ottaa osaa Feria de Arte Populariin Concepcionissa. Tänä vuonna pikkuinen Dominic osallistuu myös. Vauvan takia en ole ehtinyt tehdä paljonkaan käsitöitä, joten laitoin kojuun aiemmin valmistuneita töitä sekä vähäiset uudet työt, joiden valmistumisessa on kiittäminen aputyttöäni.


Olemme nyt jakaneet feriapäivät niin, että mieheni on muutaman päivän feriassa ja muutaman päivän kotona ja minä Dominicin kanssa vastaavasti muutaman päivän talon- ja koirien vahtina ja sitten taas feriassa. Mieheni siskontyttö avaa ja sulkee kojun joka päivä ja tekee feriassa melkein 12-tuntista työpäivää.

Kaverini Suomesta on nyt Chilessä ja hän myös auttaa minua feriassa ja on talonvahtina. Ihanaa kun on auttavia käsiä silloin, kun niitä tarvitaan!

Pieni Dominic hymyilee ihmisille, saa viikinkiraivareita ja nukkuu pöydän alla. Eilen hän oppi moiskauttamaan suulla "suukkoja". Se oli niin iso asia, että isille piti soittaa!

Sellainenkin iso asia tapahtui eilen, että Dominicille tuli maistraatista kirje, että hänestä on tullut Suomen kansalainen! Nyt on Dominiccuksella ihan oma suomalainen sosiaaliturvatunnus :) Siitäkin piti isille soittaa!

Vielä vauva-asioista kiinnostuneille: Dominic kävi lastenlääkärillä tarkastuksessa, kun hän oli 4 kk 1 vko -ikäinen. Paino oli 6600 grammaa ja pituus 68 cm. Pitkä poika!

Kiitos kommenteistanne ja sorry, etten ehdi päivittää usein. Feria, vauva ja muut aktiviteetit sekä huono nettiyhteytemme aiheuttaa sen, etten nyt ehdi postailla niin paljon kuin ennen. Oikea elämä menee taas blogistanian edelle...mutta ei tämä blogi mihinkään unohdu - aina se on mielessä!

Nyt lähdemme kaverini ja Dominicin kanssa selvittelemään hajonneiden lastenrattaiden mysteeriä kauppakeskukseen!

8 kommenttia:

 1. Onpa Dominic jo kasvanut:) Ja onnea uudelle pikku suomalaiselle:)

  VastaaPoista
 2. Onnitteluja mamman Suomi-pojalle!
  Isille terkkuja, D alkaa yhä enemmän muistuttaa häntä

  VastaaPoista
 3. Onnittelut pienelle suomalaiselle! Siellä riittää puuhaa kovasti, ei ehdi pitkästyä ainakaan. Mukavaa viikonloppua! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 4. Ompas sitä kasvettu,taitaa olla isin näköinen poika.

  VastaaPoista
 5. Ompa pieni kasvanut! Ihania tuotteita olet esille saanut, mm.ihana "bambi"taulu ja kenkä.

  VastaaPoista
 6. Jotain tuttua tuossa lapsen vaatteessa :-)

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihana poika! Eikö ole mukavaa kun lapsi alkaa seurustella ja tehdä kaikkia omia juttuja :)

  VastaaPoista
 8. Ihana, iloinen poika:) Kiva oli kuulla teistä taas. Kiva, että apuvoimia on. Ja niin hyvän mielen sai kyllä noista pojan hymyistä.

  Venla

  VastaaPoista