Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 26. helmikuuta 2013

Mun miähet


Piäni miäs ja iso miäs - mun rakkaat!

7 kommenttia:

 1. Ihana kuva rakkaista :) Seija

  VastaaPoista
 2. Kyllä näiden miesten kanssa kelpaa olla :)

  VastaaPoista
 3. Voi Mia, kunpa toivoisin, että saisit lisää tunteja vuorokauteesi, ja ehtisit bloggailla enemmän. Löysin blogisi ehkä vuosi sitten ja olen sen jälkeen lukenut koko blogin alusta uusimpaan postaukseen kaksi kertaa.
  Rakastan blogiasi niin paljon, luultavasti suurimmaksi osaksi sen takia, että elät unelmaelämääni!
  Voi kun joskus saisin itsekin asua lämpimässä maassa, keskellä kukkuloita ja metsiä, tehdä töitä kotona ja nauttia elämästä :)
  Talonne on kerrassaan upea, ihanasti olet sen laittanut kauniiksi! Poikanne on mitä suloisin, hänestä tulee vielä hurmuri! Koiranne ovat niin herttaisia että!
  Toivon sinulle Mia, paljon onnea elämään ja jaksamisia arkeen. Olet ehdottomasti lempibloggaajani!

  PS. Olisipa mopsini pienempi, koiranvaatteesi ovat ihania! :)

  t. Hanna

  VastaaPoista
 4. Hanna: Kiitos tykkäämisestä! Minäkin toivoisin lisää tunteja vuorokauteen...Dominic on vielä sillä tavalla vaativa vauva, ettei viihdy hetkeäkään yksin. Hänen kanssaan täytyy koko ajan tehdä jotakin sellaista, mistä hän tykkää. Jos tahdon tehdä omia juttujani, mieheni pitää olla hänen kanssaan. Eli juuri tällä hetkellä on aika mahdotonta kirjoitella pitkiä juttuja blogiin, kun ei pysty keskittymään tai sitten olen liian väsynyt, jotta ajatus toimisi. Yritän kuitenkin kuvia laitella ja pari sanaakin. Varmaan joskus on taas aikaa pidemmille jutuillekin!

  VastaaPoista