Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 1. helmikuuta 2013

Gazebo

Muistatte varmaan tarinan myrskyjen hajoittamasta gazebostamme. Näytin teille joulukuun alussa, miten aloimme rakentaa uutta. Gazebo tuli valmiiksi joulukuun puolessa välissä, mutten ole ehtinyt näyttää sitä teille.
 

Gazebomme on kierrätysversio. Käytimme hajonneesta kaiken mahdollisen. Vääntyneet koristeet ja verhotangot naputtelimme niin suoriksi kuin mahdollista. Ostimme uutena ainoastaan puiset tolpat. Katon metallirakenne on vanhasta gazebosta. Tolpista jäi yli ja niistä mieheni teki pöydänjalat. Pöytälevyn mieheni teki levystä, joka löytyi Peikkokukkulalta romujen joukosta.
 
 
Maalasimme puuosat valkoisiksi pensselillä ja metalliosat spraymaalilla. Vanhan gazebon katon ja pestyt verhot ripustimme uuteen gazeboon.
 
 
Viimeisenä iltana ennen äidin paluuta Suomeen söimme marenkikakkua pimenevässä illassa.
 

Olemme aina rakastaneet äidin kanssa marenkikakkua - ja kelpaa se miehellenikin!
 
 
Mieheni asensi lampun pimeitä iltoja varten. Kynttiläkruunu on vain koristeena.

Dominic alkoi pönöttää jalat suorina kolmenkuukaudenikäisenä. Hänellä oli kova kiire näyttää mammalle kaikki temput! Parin kuukauden kuluttua poikakin alkaa saada gazebon alla muutakin kuin maitoa ;)

9 kommenttia:

 1. Voi teidän ihanaa Dominic-poikaa ja hienoa kesämajaa! Ikävä varmaan kaikilla mummoa, joka on palannut Suomeen, mutta kyllä hän palaa teitä katsomaan. Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 2. Ihana<3 Minua alkoi itkettää (ja sitten naurattaa, tunteiluni) teidän illasta. Varmaan haikeaa, kun äitisi palasi taas Suomeen.

  Ja ihana marenkikakku.

  Venla

  VastaaPoista
 3. Kaunis!
  Ompas DOminic jo ISO poika ja suloinen nappisilmä♥

  VastaaPoista
 4. Nyt tuli ikävä kesää ja marenkikakkua. Ja kamala tarve päästä pois kerrostalosta ja kaupungin vilkkaudesta! Onneksi asumme tässä enää kuukauden ja sitten katsotaan mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Jos saan puutarhan niin aion myös syödä siellä marenkikakkua :D

  VastaaPoista
 5. Ihana kesämaja on taas valmiina, hyvä tuli. Oli varmasti ihanaa, kun äiti/mummo oli luonanne, siellä kaukana.Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 6. Ihana Dominic............oma lapsenlapseni asuu "vain" 350km päässä, ensi viikolla näen hänet viiden viikon tauon jälkeen. Mummina olo on parasta mitä tiedän...äitiyden jälkeen tai siinä rinnalla..

  VastaaPoista
 7. Ihana kesamaja teilla!
  Varmasti aidillesi jai kivat muistot ollessaan luonanne....

  VastaaPoista
 8. Bonggasin aamulla Turun Sanomista tutun näköisen pienokaisen...:)

  VastaaPoista
 9. Täällä odotellaan kesää.Dominic on kasvanut, ihana tuleva hurmuri!

  VastaaPoista