Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Sotkua

 Arvaatteko, mitä tässä kuvassa tapahtuu?

Dominic on saanut taas uuden ihmeellisen kokemuksen. Turun seikkailupuistossa järjestetään vauvoille VÄRIKYLPYJÄ! Aika hassua suttaamista se kyllä oli. Dominicia inhotti kaakaomössö ja punainen jääpala, mutta lämmin teekiisseli oli hänestä aika metkaa.


9 kommenttia:

 1. Aika ihanaa! Meidän nuorimman kanssa kävin myös joskus vastaavanlaisessa, jossa vauvat saivat "maalata" sormiväreillä tai sen tapaisilla. Uskomattoman nopeasti saivat kyllä sormivärit levitettyä korvan taakse ja naamaansa (tietysti sitä täytyy maistaa, ja joka väriä erikseen). Vauvoilla oli ihanaa, ja äitien ilmeet olivat näkemisen arvoisia - toisaalta hellää iloa pikkuisen ilosta, toisaalta silkkaa kauhua, kun aivot kuumina mietittiin, miten pikku suttupekat saadaan kotiin kylpyyn sotkematta joka paikkaa sitä ennen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se pelkästään iloakaan ollut. Dominicia aluksi inhotti niin paljon, että itku meinasi tulla. Jotkut vauvat eivät tahtoneet koskea sotkuihin ollenkaan. Uskon, että tällainen toimii paremmin yli 1-vuotiailla.

   Poista
 2. En ole tiennytkään, että siellä tuollaisiakin elämyksiä järjästetään...:)

  VastaaPoista
 3. Aivan uusi tuttavuus,en ole kuullutkaan.Siellä syntyy taidetta.

  VastaaPoista
 4. Tässähän se vastaus.
  Pääni puhki olen miettinyt mitä ihmettä osaan pienille ihmisille järjestää. Tähän asti, kun olen työskennellyt vain isompien lapsien kanssa, ja omankin pikkulapsiajasta on vuosikausia.

  Ja vanhemmat kiittää:D

  Oliko nuo kaikki siis samalla jotain syötäväksikin kelpaavaa? ja oliko siellä joku paikka, jossa sai lapsen pestä? Hauska idea. Tuosta seikkailupuistosta olen kuullut paljon hyvää, mutta enpä arvannut, että siellä on ihan pienetkin noin hienosti huomioitu.

  Venla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Venla! Kaikki olivat syötävää: teestä tehtyä lämmintä kiisseliä, erilaisia jauhoja, tummasta kaakaosta tehtyä mössöä, punaisesta mehusta jäädytettyjä jääpaloja jne. Vauvat pestiin lavuaarissa. Sekä vauvoilla että vanhemmilla on hyvä olla sottausvaatteet. Ainakaan Dominicin bodystä eivät sotkut irronneet edes pesussa.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta:)

   Venla

   Poista
 5. Huh...huh hurjalta näyttää, mutta lapsilla oli varmasti hauskaa, kun sai sotkea oikein luvalla. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista