Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Tunnetko tämän koiran?

 Löysin kirpparilta tällaisen koiran. Se on kovaa muovia.

 Kun hännän laskee, koira laskee pään. Kun taas vastaavasti nostaa hännän, pääkin nousee pystyasentoon.

 Tietääkö kukaan enemmän tällaisesta koirasta? Onko se vanha?

Tätä on epäilty 60-lukulaiseksi, muttemme ole asiasta lainkaan varmoja. Kerro, jos tiedät!

8 kommenttia:

 1. Vaikuttaa ihan venäläiseltä, ehkä vanhakin, mutta ei välttämättä. Tämä vain arvaus, mutta nyt kun Suomessa on niin paljon venäläisiä se näkyy myös kirppareilla. - Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Olen ostanut tyttärelleni tuollaisen samanlaisen koiran 3 vuotta sitten, ei ole siis vanha lainkaan. Koira on Barbie hyllystä ostettu ja siihen kuului pentukoira, jota voi emo kantaa suussa ( magneetin avulla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hansu! Kiitos, erittäin mielenkiintoista yritää löytää tällaisten tavaroiden alkuperää. En kuitenkaan usko tuon olevan Barbie-koira. Onko ostamassasi koirassa toisella puolella kylkeä isoja "valureikiä"? Se jotenkin viittaisi vanhempaan tuotantoon. Täytyykin laittaa blogiin niistä valurei´istä kuva. Katsoin Barbien koiria netistä ja kyllä ne ovat erilaisia. Koirallani ei myöskään ole magneettia suussa.

   Poista
 3. Hei Mia, minulla on nyt tässä kädessä tyttären Barbie-koira, ja kyllä se ihan samalta koiralta näyttää. Barbie-koiran oikeassa etulavassa on kaksi "tulpalla" täytettyä ja ylimaalattua "valureikää", samoin takajalassa yksi ja oikeassa korvassa kirsun korkeudella yksi. Vasemmalla reikiä ei ole. Koiran kuonon sisällä (?) on magneetti. Vasemman takajalan pohjassa lukee erittäin pienellä tummanruskealla 0339HR, ja koiran mahassa, tai oikeastaan rinnan kohdalla "pohjassa", on valusauman kohdalla pyöreä reikä. Toivottavasti näistä tiedoista on tavalla tai toisella hyötyä salapoliisintyössäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS KOVASTI! Kyllä se sitten sama koira on! Ihan samat reiät ja merkinnät on tässä koirassa. Uskomattoman tökeröä työtä Barbien koiraksi. Onko tuo ihan oikea Barbie-merkkinen, vai jokin "kopio"? Nyt sitten tiedän, että voin antaa koiran Dominicin leikkeihin, eikä tarvitse säästellä kokoelmissa :) Kyllä tänne blogiin kannattaa laittaa kaikenlaisia ongelmia, lähes aina joku tietää!

   Poista
 4. Kiva, että siitä oli apua! Ja kiva, että Dominic saa hauskan lelun :D Mutta olen samaa mieltä, aika tökerösti tehty koira, ja ihan aito (ja kallis!) ainakin pakkauksen mukaan. Mutta väärennetäänhän lentokoneenosiakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme, ettei siinä sitten lue Mattel tms...

   Poista
  2. Niin no, ei lue Barbien hevosessa eikä kissoissakaan, eikä ne kai sentään kaikki ole väärennöksiä...

   Poista