Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Teemana Muumit

 Olen aina tykännyt Muumeista, siis jo ennen muumibuumia ja aiheen valtavaa tuotteistamista. Nyt olen ostanut joitakin muumitavaroita Dominicille, kun kerran Suomessa ollaan.

 Ilahduin, kun kaupan kassalla myytiin pikkuruisia Muumi-kirjoja, joissa on näin kaunis kuvitus! Ovat kyllä valtavan paljon nätimpiä kuin perinteiset lapsille piirrtetyt muumit. Näissä on aitoa Tove Jansson -tunnelmaa, vaikkeivät kirjat olekaan hänen piirtämiään.

 Näitä pikkukirjoja voi pitää käsilaukussa ja lukea lapselle, kun lapsi tarvitsee jotakin viihdykettä. Dominic vielä ei jaksa kiinnostua näistä kovin paljon, mutta laitetaan talteen tulevaisuuden varalle!

 Mamma taas on ostellut Dominicille ihania muumipaitoja ja -bodyjä. 

 Kankaissa on kesäiset tunnelmat.

 Marketista löysin tarjouksella muumihaalarit.

 Outoa, kun muumitalo on punainen, mutta menköön;)

 Naantalista ostin edullisen muumikassin, koska pidän tuosta kuvasta. On hauskaa käyttää Chilessä tällaista kassia, sillä siellä harvat tuntevat muumit.

 Ja toki ostin Dominicille muumivaippoja!

 Kirpputorilta löytyi muumimatto Dominicin tulevaan huoneeseen. Minun kummitätini toi Domskulille Muumi-käsinuken.

Itselleni ostin pellavaisen myyhuivin, mutta enemmän olen käyttänyt sitä rattaiden suojana, kun Dominic nukkuu.

Yhdessä blogissa näin kerran kasaantaittuvan kevyen muumihyllykön, sellaisen pyöreän. Sen saa laitettua roikkumaan katosta. Blogin pitäjä oli ostanut sen kirppikseltä, joten hän ei tiennyt, mistä sellaisia saisi. Tietääkö kukaan lukija täällä? Sellainen olisi hauska Domskulle.

Myös muumitaloja ja -veneitä olen katsonut kirppiksiltä, mutta sellaisen hankkiminen on liian aikaista. Ehkä seuraavalla reissulla?

5 kommenttia:

 1. Noista kirjoista löytyy ihania kuristusluukkuversioitakin. Meillä oli yksi ja oli aika suosittu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuristusluukkuversioita ;-) Muumit ovat aina in!

   Poista
 2. Muumit on ihania.Toi kassi on kiva.

  VastaaPoista
 3. Huomasitko, että Muumi-vaipoissa ei ole tuoksuja ym. Ne ovat kovin peppuystävällisiä :)

  VastaaPoista