Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Surua


Olen ihan poikki, mutta päätin kirjoittaa muutaman rivin siksi, että saisin mahdollisimman monta ihmistä lähettämään voimia virtuaalisesti pienelle "Flacollemme". 

Menetimme pienimmän narttupennun kolmantena päivänä. Se kuihtui pois. Paino ei lähtenyt nousemaan lisämaidosta huolimatta. Itkin, vaikka olin ehtinyt tuntea sen vasta kolme päivää. Se oli niin kaunis ja suloinen. Pienenpienissä tassuissa pienet täydelliset kynnet.

Epäusko ja voimattomuus olikin suuri, kun "Fivin" kuoleman jälkeen tajusin, ettei pienen suklaapojankaan paino ollut lähtenyt nousuun, vaikka se näyttikin terveeltä ja aktiiviselta. Aloin antaa sillekin lisämaitoa. Annan maitoa ruiskulla ympäri vuorokauden. Nostan sitä emon nisälle. Päivä päivältä "Flaco" imee huonommin ja on veltompi ja voimattomampi. Minä en kuitenkaan raski luovuttaa. Laitan kellon herättämään öisin, ja päivisin täällä tikittää munakello, jotta huomaan antaa lisämaitoa joka tunti. Aluksi annoin lisämaitoa vain muutaman kerran päivässä, sillä pojalla riitti energiaa, mutta nyt kun tilanteen pitäisi olla parempi, se onkin huonompi.


Tänään on Flacon kymmenes elinpäivä, eikä se paina vieläkään kuin 80 grammaa. Kuvassa Flaco on siskonsa kainalossa. Sisko painaa nyt 160 grammaa, kaksi veljeä 200 ja 260 grammaa.

Flaco ei itke. Anastasia yhä hoitaa sitä. Missä ihmeessä on vika? Flacolla on maailman suloisin pieni naama. Se näyttää valmiilta pikkukoiralta, kun pentueen muut näyttävät vielä "possuilta."

Lähettäkää voimia höyhenenkevyelle Flacolle! Toivokaa, ettei sen tarvitse olla kivuissa!

29 kommenttia:

 1. Paljon,paljon voimia sinulle pikku Flaco. Olet todella suloisen näköinen pikku koira. T. Kissakaverukset Aida ja Otto

  VastaaPoista
 2. Supervoimia minäkin lähettelen teille <3

  VastaaPoista
 3. Supervoimia minäkin lähettelen teille <3

  VastaaPoista
 4. Voi pientä. Hirveästi voimia teille, sekä koirille että ihmisille. Toivotaan ihmettä!

  VastaaPoista
 5. Voi pikkuista :(. Supervoimia Flacolle!!

  VastaaPoista
 6. Voi pikkuista :(. Supervoimia Flacolle!!

  VastaaPoista
 7. Joillekin pienten lasten äideille tulee syöpä, mutta ehkä hekin jaksavat lähettää sinulle myötätuntoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljastat vain oman epäkypsyytesi, katkeruutesi ja empatian puuttumisen tällaisella kommentilla. Jokaisella on omat surut ja murheet ja niitä ei pidä väheksyä vaikka ei itse ymmärtäisikään.

   Poista
  2. Ja toisaalta miten saatat mainita äidit, kun joillekin lapsille tulee syöpä... Miten joku edes viitsii lähteä tuollaiseen.

   Poista
 8. Voimia pikkuiselle taistelijalle!

  VastaaPoista
 9. Voi pientä :( Oikein paljon voimia! Toivoin sydämestäni, että pikkuinen vielä voimistuu!
  t. mamma Oulusta

  VastaaPoista
 10. Voimia voimia, tuli itku silmaan tuosta kuvasta, toivottavasti ihme tapahtuisi ja pieni voimistuisi!

  VastaaPoista
 11. Voi että miten surullista.. :'( Toivotaan pikkukoiralle voimia ja teille myös. On tosi raskasta vain katsoa vierestä pennun hiipumista, kun mikään ei auta. Oletko kokeillut sitä Puppy Boosteria?

  VastaaPoista
 12. Voimia Sinulle Flaco, oikein kovasti, hennoin kosketuksin täältä lähetämme. Ihanaa, kun sisaruksesikin pitävät Sinusta huolta.
  Jos kuitenkin on Sinun aikasi lähteä Fivin rinnalle, niin rauhallisin mielin ja kivuttomin oloin toivottavasti matkasi tehdä saat. Ajatuksissamme olet.
  -Noora

  VastaaPoista
 13. Flaco on niin valmiin koiran näköinen, ihan kuin olisi kiirehtinyt aikuiseksi. Toivon kovasti paljon voimia sinulle ja pienelle koiranalulle. ♥ Surullista on pienen Fivi-koiratytön menehtyminen. :(

  VastaaPoista
 14. Voimia ja suukkoja Flacolle ja voimia teille kaikille!

  VastaaPoista
 15. Voi pikku Flaco-ressua! Paljon voimia ja toivottavasti Flaco jaksaa kasvaa.

  VastaaPoista
 16. Voi pientä! Lähetän täältä paljon kasvun voimaa pikkuiselle ja ihmisemolle voimia hoitaa ja ruokkia! <3

  VastaaPoista
 17. Voimia Flaco pikkuiselle, toivottavasti alat kasvaa ja vahvistua. Myös Helmi chihuni lähettää terveisiä sinne toiselle puolelle maapalloa <3

  VastaaPoista
 18. Voimia pikku-Flaco <3

  VastaaPoista
 19. Voimia ja halauksia teille kaikille lähettää Joona Tassulainen ja koko hänen seurueensa!

  VastaaPoista
 20. Paljon voimahalauksia pikkuiselle Flacolle ja koko perheelle! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 21. Minä ja Masu lähetämme Flacolle huimasti rukousvoimaa <3 <3
  Toivotaan, että ihana pikkuinen selviää. Olette ajatuksissa!!!

  VastaaPoista
 22. Toivotaan parasta ja kovasti voimia täältä Suomesta!!!! Olette ajatuksissa!

  VastaaPoista
 23. Toivottavasti Flaco on jaksanut sinnitellä ja lähtenyt kasvuun. Ossi lähettelee voimaannuttavia mäyräkoira-ajatuksia teille sinne kauas! M-L ja Ossi.

  VastaaPoista