Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Virkattu Wuiwui-takki ja pikakuulumisia

Olen näyttänyt tämän virkkaamani takin ennenkin. Silloin se oli vielä liian iso Dominicille. Nyt sitä käytetään tyytyväisenä. Otin aamulla ihan vain puhelimella kuvia ja niistä tulikin niin kivoja, että tein kollaasin. Inspiraation tähän takkiin olen saanut Mutturalla-blogista.

Peikkokukkulan blogissa on ollut vähän hiljaista, koska Michilandia verottaa tähän aikaan vuodesta kaiken "vapaa-aikani". Kannankin ompelukoneen iltapäivisin ulos, jotta voin ommella ulkona ja katsoa samalla Dominicin perään. Aamupäivisinhän minulla on nyt se helpotus, kun saksalainen aputyttömme ulkoilee Dominicin kanssa ja siivoaa koirien huoneen.

Zara ja Fedora ovat pitämässä minulle seuraa, kun leikkaan Michilandian kankaita. Frida kurkistelee mustine isoine korvineen taka-alalla.

Tänään meillä oli varjossa +26 astetta ja tuntui kesältä. Otin liian rennosti koko päivän. Täytyy nyt illalla vielä alkaa leikata kankaita!

5 kommenttia:

 1. Domsku poseeraa kuin ammattilainen ikään hienossa mörkötakissaan :)
  Onpa sinulla ihana työhuone! Nauttikaa kauniista ilmoista, tänne on luvattu huomenna 10cm lunta/ terv, Fiia

  VastaaPoista
 2. Ihana kuvasarja ja upeita poseerauksia, kauniissa takissa! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Meillä on keskipäivällä samat asteet,mutta sitten illalla,yöllä ja aikaisin aamulla jo viileämpää,Ihanan takin olet tehnyt Domskulle:)

  VastaaPoista
 4. Lumoava nuorimies :)

  -tuuli

  VastaaPoista
 5. Onpa pojastanne kasvanut kovin kaunis ihminen.

  VastaaPoista