Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Valdiviassa

 Valdiviaan kestää ajaa Peikkokukkulalta noin viisi tuntia etelään. Valdivia on sateinen kaupunki. Vasemmalla oleva rakennus oli juuri palanut. Valdivian keskusta on kyllä melkoisen paljon kauniimpi kuin Concepcion tai Los Angeles, jotka ovat meidän lähimpiä kaupunkejamme.

 Valdivian kaupunki on Calle Calle -joen rannalla. Joella ja rantakadulla majailevat suuret merileijonat.

Tämä merileijona nautti kalanperkaajanaisen letkusta tulevasta suihkusta. Merileijona (lobo de mar) makasi pitkään alahuuli törröllään. 

Dominic pelkäsi merileijonia niin paljon, että meidän oli pakko lähteä pian pois. 

Valdivian joilla ja merissä järjestetään veneretkiä, joihin emme kuitenkaan tällä kertaa ottaneet osaa, sillä meillä oli vielä edessä muut merimatkat. 

Palaisin mielelläni uudestaan Valdiviaan!

Huomaan, että en ole ottanut mitään kunnollisia maisema- enkä turistikuvia. Silloin kun matkustaa kotimaassaan, ei tunne olevansa turisti, eikä juuri tule näpsittyä kuvia kuin omasta perheestä. Käykö teille samoin?

1 kommentti:

  1. Janna etta nuo merileijonat siella ovat niin kesyja.

    Mina kylla yritan ottaa turistikuvia kotimaassakin. Yleensa blogia ajatellen. Joskus se kumminkin unohtuu ja jalkeenpain harmittaa.

    VastaaPoista