Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 4. toukokuuta 2015

Kylmää!

Miten +15 astetta voikin tuntua niin kylmältä? Kesän jälkeen paleltaa helposti. Sisälläkin lämpötila laski dramaattisesti. Keittiössä ja työhuoneessa on päivisinkin vain +16 astetta. Täytyy saada se kakkoskamiina asennetua piakkoin. Olohuoneen kamiinan lämpö ei riitä tänne talon toiselle puolelle. 

Kadulta pelastamamme Seita-koira käppäilee tässä hedelmäpuiden alla. 

Pelargoniat saivat uutta vauhtia kasvuun, kun ilmassa alkoi olla kosteutta. 

Mikä pieni menninkäinen siellä luuraa? 

Uusilla saappailla pääsee hienosti hyppäämään kuoppien yli! 

Peikkokukkulan nuorta männikköä. 

Kuka tonttumuori on pudottanut tilkkutäkkinsä ja unohtanut sen tähän?

Mukavaa maanantaita!

4 kommenttia:

 1. Vaikka täällä jo kovasti keväistä on oli viimeyönä ollut pakkasta...nurmikko ihan kuurassa aamulla, kun lähdin Niilon kanssa lenkille.

  VastaaPoista
 2. ...ja täällä +15 olisi jo niin keväisen lämmintä!

  VastaaPoista
 3. Olisi niin kiva kuulla teidän kaikkien koirien tarinat eli miten teille tulleet minkä ikäisinä ja minkä ikäisiä nyt.Esim. Seitan tarina kiinnostaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi, et arvaakaan, miten monesti olen meinannut sen tehdä ja miten monasti olen aloittanut, mutten koskaan ole ehtinyt kirjoittaa riittävän hyviä juttuja. En tahdo kirjoittaa jotakin huonoa. Lisäksi olen ajatellut kaivella monta vuotta vanhoja s-postejani, joita kirjoitin tutuille ennen blogin aloittamista, Sieltä löytyisivät alkuperäiset tapahtumat ja tunnetilani, jotta saisin teksteistä hyvät. Joskus sen teen, mutta en nyt lupaa lähiaikoina mitään. Koirat ansaitsevat hyvät jutut itsestään, eikä mitään puolivillaista kiireessä tempaistua ;)

   Poista