Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 15. elokuuta 2015

Hauva"vauva"

Meillä on Peikkokukkulan perheessä uusi jäsen! Don Reyes Free Dog Zeus!

Tämä on ensimmäinen ottamani kuva Zeuksesta. Olin juuri saanut pikkuisen itselleni.

Tässä Zeus on juuri tullut kotiin. Voi miten pieni oli ihmeissään ja varautunut.

Seuraavana päivänä Zeus alkoi reipastua, vaikka toki siitä näkyi yhä alakuloisuus. Sen koko maailma on mennyt sekaisin.

Se kulki perässäni ja tuijotti minua suurilla silmillään:" Ethän vain sinäkin katoa savuna ilmaan, kun kaikki muukin on ihan sekaisin?" 

 Ruoka ja vesi on onneksi maistunut Zeukselle, sillä se on liian laiha. On se kyllä paljon nirsompi kuin muut chihumme, jotka ovat kuin piranjoiden ja imurien risteytyksiä, kun ruokaa näkevät!

 Nappuloiden lisäksi olen antanut Zeukselle herkkuja, jotta se tuntisi itsensä tervetulleeksi. Tässä meneillään nakkipala :)

Ja miltä tämä pieni herrasmies näytti 3,5 vuotta sitten?Eli Zeus on jo aikuinen koira. Tahdoin ostaa aikuisen uroksen, josta näkee, minkälainen se on. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja Zeuksesta tulisi joskus isä parin meidän lauman nartun pennuille :)

Peikkokukkulan lauma on ottanut Zeuksen tosi hienosti vastaan. Meillä on ollut jo pari kuukautta Chokon lisäksi kälyni chihu Aaron hoidossa, eli mieshormoneja on ilmassa kiitettävästi. Silti urokset eivät ole tapelleet. Choko ja Aaron nyt murisevat toisilleen aika ajoin, koska molemmat ovat hyvin vahvoja ja isoja uroksia ja suunnilleen samanikäisiäkin. Zeus on nuorempi ja heiveröisempi ja ainakin nyt tuntuu olevan luonteeltaan pehmeämpi kuin nämä kaksi vahvaa härkää ;) Choko eikä Aaron ole isotellut Zeukselle lainkaan. Herrasmiehiä kumminkin!

Isot koiramme sekä tyttöchihut ovat vain vähän ystävällisesti haistelleet Zeusta. Kolmen päivän kuluttua Zeuksen tulosta aloimme pitää Zeusta muiden kanssa päivät ja yöt, eikä minkäänlaisia rähinöitä ole ollut ilmassa. Tosin urokset ovat merkkailleet tavallista tiheämmin, joten jos ne eivät ole ulkona tai huoneessaan, olen pitänyt niillä merkkausvöitä.

Zeus tuli täyttämään sydämeeni jäänyttä suurta aukkoa, joka sinne tuli pari vuotta sitten, kun yksi rakkaimmista karvaystävistäni lensi sateenkaarisillalle.

TERVETULOA ZEUS!

3 kommenttia:

  1. Paljon onnea uudesta hauvasta! :)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut perheenlisäyksestä! ♥ Söötti ja varautuneen ja viisaan näköinen koirapoika, sopeutuu varmasti hyvin porukkaan. Meille tuli meidän chihu myös 3,5 vuotiaana ja hyvin on mennyt.

    VastaaPoista
  3. Miten suloinen se on, onnea teille!

    VastaaPoista