Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 3. elokuuta 2015

Kangasprojekteja - liikaa...

Löysin Concepcionista harmaaruutuisen puuvillakankaan, jolla meinaan verhoilla tämän vanhan sohvan. Erityisen iloinen tästä löydöstä olen hinnan vuoksi. Sohvaan alunperin suunnittelemani vahva puuvillakangas olisi maksanut noin 30 euroa metri, mikä täällä Chilessä on pöyristyttävä hinta. Onneksi sitä kangasta ei ollut saatavana toivomaani väriä, joten jätin asian hautumaan. Ja nyt löysin edullisesta kangaskaupasta hyvälaatuista vahvaa puuvillakangasta noin 8 euroa metri! Onhan tämä aivan erityylistä kuin se kallis kangas olisi ollut, mutta nättiä on tämäkin.

Hempeän vedenvihreästä kankaasta ajattelin ommella uudet verhot suihkuun ja allaskaappiin. Yritän painaa sabluunalla tekstit. Katsotaan, miten onnistuu... Tämän kankaan löysin myös siitä edullisesta kangaskaupasta. Siellä myydään USA:sta tuotuja jämäkankaita. Tämän metrihinta oli huikeat 1,20 euroa! Sabluunan ostin askartelumessuilta.

Kaupasta löytyi Ikean joulukangasta! Tästä pari isoa sohvatyynyä jouluksi :)

Ja tästä raidallisesta pitäisi surauttaa keittiön tason verhot. 

Vihreää pilkullista löytyi palalaarista. Sen voisi ehkä yhdistää tähän vanhaan tyynyliinaan ja tehdä Dominicille taas uusi takki. Miten montaa takkia poika ehtii käyttää ennen kuin helteet alkavat ;)

Mistä aika kaikkeen?

2 kommenttia:

  1. Kauniita ja edullisia löytöjä! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. Ah ihana retro löytö viimeisenä! Finlayson Eläintarha 1973 <3

    VastaaPoista