Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Kaappi vai komero?

Mieheni alkoi eilen tehdä yläkerran saliin kaappia. En kyllä tiedä, onko sellainen säilytystila kaappi, jossa ei ole ovia? Meinaan tehdä vain verhon peittämään hyllyt ja vaatetangon, sillä en tahdo tilaavieviä ovia. Lisäksi kaappi/komero sekä siellä olevat vaatteet pysyvät kuivina, kun se ei ole liian tiivis, kuten ovien kanssa se voisi olla. Suljetuissa komeroissa alkaa muodostua kosteutta, kun talossa ei ole mitään ilmastointia eikä lämmitystä jokaisessa huoneessa.


Onko tämä tuleva säilytystila sitten kaappi vai komero? Mitä mieltä te lukijat olette? Tuonne nurkkaan, kaappikomeron viereen matalaan osaan tulee pari hyllyä. Sinne voi laittaa vaikka rottinkikoreihin vaatteita tai sitten sinne voi laittaa kirjoja tai muuta sellaista tavaraa, jota ei tarvitse piilottaa. Ennen tässä paikalla oli mieheni tekemät "penkkihyllyt", joiden päällä oli kirjoja. Nyt minun piti tunkea kirjat pienempään tilaan tuonne toiseen nurkkaan. Onneksi työhuoneessani on nyt paljon hyllytilaa, niin sain nukke- ja käsityölehdet sekä aiheeseen liittyvät kirjat sinne.


Useampi lukija on kysellut minulta viimeisen kuukauden aikana tekemistäni tontuista. Onko niitä vielä myynnissä? Kuviakin on pyydelty. Anteeksi, etten ole vastannut henkilökohtaisesti, enkä ole kuviakaan saanut laitettua, aina muka on niin paljon kaikkea muuta. Nyt kun otin tuosta tekeillä olevasta komerokaapista kuvia, niin tonttutytöthän siinä vieressä keikistelivät. Samalla nappasin niistä kuvan. Nämä kaksi tyttöä ovat siis vapaana. Kasvot on neulahuovutettu, villat itse värjätty. Vartalo on puuta, muoviputkea sekä villaa ja rautalankaa. Tonttutyttö pysyy itsestään seisomassa. Korkeus on 50 cm.

Adoptiomaksu on 80 euroa (kesätarjous) ja lentolippu Suomeen 20 euroa. Uusia tonttuja on tulossa vasta lokakuun tienoilla.

Onpa tänään sumuista ja harmaata! Kuvaan tänään Mörkkyarvonnan palkinnot ja sitten saan postattua voittajan :)

7 kommenttia:

  1. Jaa´a kumpihan tuo sitten on...mene ja tiedä...☺☺

    VastaaPoista
  2. Ihanat tonttutytöt. Minun meilestäni kyseessä on kaappi, komero on ehkä sellainen vähän isompi minne mahtuu sisään, taikka sitten ehkä sellainen sisäänrakennettu, sellainen seinän sisällä oleva siis. Mutta siis kaapiksi mieltäisin sellaisen mitä voi siirtää paikasta toiseen, komero taas on kiinteästi paikallaan.

    VastaaPoista
  3. Suvi: Niin minäkin olen ajatellut, että komeroon mahtuu sisään, mutta toisaalta kaapissa on ovet...hmmm...Tämä kaappikomero on kiinteästi paikallaan, eikä sitä voi siirtää. Nyt taidetaan tarvita asiantuntijaa kertomaan, kumpi tämä on;)

    VastaaPoista
  4. Moikka, sanoisin että toi on hylly (kuten kirjahylly?) ja komero on sellainen, jonka sisään voi itse mennä. Keittokomero, vaatekomero...

    Sinunhan suomea pitäisi osata kun olet vuosikausia opetellut! :-P

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Tuulispää: No höh, kyllä siellä keskityttiin muihin juttuihin kuin kaappien ja komeroiden eroihin ;D

    Ei tuo voi olla hylly! Hylly on avoinainen, eikä hyllyyn tule vaatetankoa...

    VastaaPoista