Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Suklaakonvehti ja toffeekarkki



Yleisön kannustavien kommenttien takia päätin kuitenkin laittaa nämä yksinkertaiset fleecenutut myyntiin Michilandiaan. En ole kehdannut aiemmin näin yksinkertaisia juttuja tehdä myyntiin, sillä olen ajatellut, että joku voi luulla, etten osaa parempia tehdä. Nämä kuitenkin toimivat omilla chihuillani niin mahdottoman hyvin. Isonkin lauman jaksaa pukea talvella, eivätkä nämä nutut haittaa pikkukoiraa mitenkään, vaikka ovat päällä yötä päivää. Nuttumallin nimeksi tuli "Back to Basics", sillä sitähän se on, jos muihin Michilandian vaatteisiin vertaa :)

8 kommenttia:

  1. Kauniit nutut ja varmasti lämpimät.
    Koirulisi ovat niin ihania.

    Mukavaa talvenjatkoa vai joko kevät koittaa:)

    VastaaPoista
  2. On nuo NIIN ihania koiruleita...ja oikein mannekkiini taitoisiakin...☺

    VastaaPoista
  3. Ihanaa Mia että olet laajentanut ompelemisen kaikille pienille roduille:) Todella moni täällä Suomessa on jo pitkään kuolannut tuotteitesi perään ja harmitellut kun mitat ovat vain chihuille sopivia. Mahtava juttu:):) Ja ilman muuta nuo basic-paidat on ihania ja varsin oivallisia myyntiin. Kukaan ei jaksa kotioloissa väkertää ihanien, mutta usein hieman "hankalien" vaatteiden parissa. Ihanuudet voi säästää sitten kyläilyreissuille ja kaupungilla hurvitteluun;)

    Tämä on ihana hyvänmielen blogi, kiitos jälleen:)

    VastaaPoista
  4. Sinulle on tunnustus blogissani!

    VastaaPoista
  5. En ole koiraihmisiä, mutta kävin katsomassa verkkokauppaasi ja täytyy sanoa, että on ihania! Yksikseni hymistelin täällä suloisia luomuksiasi!

    VastaaPoista
  6. Suloisia ja hauskoja nuo tekemäsi koiranvaatteet. Ja hyvin huoliteltuja myös. Kunpa joku keksisi tehdä kissallekin sellaista hyvää ja mukavaa fleece- tai trikoovaatetta, jota naaraskissa voisi pitää viikon pari sterilointileikkauksen jälkeen. Aikoinaan värkkäsin neljälle naaraalle sellaisen leikkauksenjälkeisen suojapaidan, niin ettei kisuli päässyt nuolemaan leikkaushaavaansa eikä tarvinnut pitää hankalaa kauluria. Materiaalina yleensä käytin vanhan trikoopaidan tai yöpaidan hihaa, kun olivat valmiiksi putkimaisia. Mutta ne tekeleeni olivat varsin hassun näköisiä ja hankalia ja onnistuivat miten onnistuivat. Kissa on tosi notkea luikertelemaan itsensä ulos melkein mistä tahansa putkesta.

    VastaaPoista
  7. Hanne: Kevät alkaa virallisesti lokakuun 21. päivä, mutta kyllä jo syyskuussa on paljon ihan keväisiä päiviä. Kevät onkin Chilen vuoden ihaninta aikaa, kun on vihreää, eikä aurinko ole vielä liian kuuma.

    Irmastiina: Makkarankiilto silmissä tehdään mitä mami pyytää...

    Anonyymi: Voi miten kivaa huomata, että joku on jo nyt hoksannut tuon, että laajensin nyt virallisestikin Mi-Chi-vaatteet kaikille alle 6-kiloisille koirille! Olenhan tehnyt niitä jo pitkään vaikka minkälaisille koirille, mutta vain niille asiakkaille, jotka ovat uskaltautuneet kysymään. Olen pelännyt, etteivät rahkeet riitä, jos suurennan kokoja ja sitten tulee enemmän asiakkaitakin, mutta kokeillaan nyt, miten tämä onnistuu. Jos ei voimat riitä, niin sitten pitää pidentää toimitusaikoja.

    Joo, kotioloissa nuo yksinkertaiset vaatteet ovat parhaita! Mekin hienostellaan vaan kaupunkireissuilla ja silloin joskus, jos tulee vieraita :)

    Rentukka: Tulen katsomaan:)

    Pellavasydän: Ei tarvitse olla koiraihminen tykätäkseen söpöyksistä :) Moni ei-koiraihminen on ihastunut chihuihin, koska ne ovat kuin kissoja ;)

    Paula: Kyllä minä vähän väliä ompelen fleecehupareita myös kissoille. En ole kenellekään luvannut, ettei kissa kiemurtelisi niistä pois, sillä minä en tunne kissoja lainkaan. En ole kuullut asiakkailta, miten hupparit ovat sitten oikeasti toimineet.

    VastaaPoista
  8. RENTUKKA: Yritin tulla blogiisi, mutta se ei näytä kuin otsikon. Onko blogisi salainen? En löytänyt s-postiosoitettasi. Toivottavasti huomaat tämän viestin.

    VastaaPoista