Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 15. marraskuuta 2011

Emalimuki ja villakäsi

Kyllä emalimuki käy pirtelönjuontiinkin, vaikkei se ehkä ihan ekaksi tule mieleen. Tilasin Suomesta kuusi erilaista Muurlan emalista muumimukia ja lisäksi sain tämän kuvassa näkyvän Suomen tuliaisena ystävältäni, joka myös asuu Chilessä. Kiitos P! Hankin mukit pihakäyttöön. Niitä on kiva kannella ulkona, kun ovat muuta kuin muovia, mutteivät silti mene rikki. Meillä alkavat nyt mansikat kypsyä, joten mansikkapirtelöä on tullut hurautettua muutaman kerran. Vadelmapirtelöä tullaan juomaan varmaan paljon tänä kesänä!


Lumikuningatar on saanut kädet ja käsivarret. Minä olen yrittänyt ehtiä nauttimaan ihanasta kevätpäivästä hetkittäin. Ei ole mennyt ihan koko päivä työhuoneessa.


Joku kyseli siitä gazeboni kohtalosta pari postausta aiemmin. Peikkokukkulalla riehui kamala myrsky ja juuri silloin olin yksin kotona. Myrsky meni gazebon katon alle ja yritti repiä gazebon irti paikoiltaan. Koska se oli kiinnitetty hyvin tukevasti maahan, se ei päässyt irtoamaan, joten metallipylväät vääntyivät ja pultit irtosivat kokonaan paikoiltaan. Sitä ei edes saa korjattua ilman hitsaajaa. Tällä viikolla yritän löytää Yumbelista hitsaajan, joka voisi tulla korjaamaan rakkaaksi käyneen gazeboni.


Nyt menen kastelemaan puutarhaa, sekin jokapäiväinen touhu on alkanut :)

5 kommenttia:

 1. Olet sinäkin siis viimein saanut nuo ihanat mukisi :)

  Aikamoista jälkeä myrsky teki, ei kyllä ihan tavallisen tuulenpuuskan aikaansaannoksilta näyttänytkään!

  VastaaPoista
 2. Nuo mukit ovat IHANIA!

  Tyttären pojalle niitä ostettiin, kun muutti omilleen...ja hänkin tykää, kun ne ovat sellaiset vanhan oloiset, kuten hän sanoi...☺

  VastaaPoista
 3. Mansikoita ja pirtelöitä siellä, täällä kohta joulutorttuja ja pipareita.
  Saisiko teidän viimeisimmästä hauvasta kuulumisia ja kuvia?

  VastaaPoista
 4. Vai että mansikoita. Meillä niitä on enää pakastimessa.

  Ihania nuo muumimukit ja sopii kyllä pirtelöllekin.

  Teillä odotellaan kesää, meillä joulua:)

  VastaaPoista
 5. Eihän tätä blogia voi kuin ihastella :) Jo pelkkä profiilitekstisi kutsui lukemaan lisää, niin monivaiheinen ja erilainen elämäntie sinulla näyttäisi olleen. Vau. Saanko udella että mitä te teette nyt Chilessä työksenne? Käsityöalaa ilmeisesti? Itse opiskelen Englannissa ravitsemustieteitä ja pidän aiheesta blogia niin ikään. On mahtavaa löytää muiden ulko-suomalaisten blogeja ja jakaa samanhenkisiä ajatuksia :) Kiitos blogistasi! Tämä piristi päivääni!

  VastaaPoista