Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 29. lokakuuta 2012

Ja taas sammakoita!

Taidan olla ihastunut sammakoihin, sillä huomaamatta pojalla on sammakkovaatteita useampikin ja jopa sammakkotossut hänelle tilasin Suomesta silloin, kun hän oli vielä vatsassa. Nyt sain ommeltua sammakkolegginsit sekä -pipon. Ruskean sammakkokankaan minulle lähetti ihanainen blogini lukija silloin, kun en vielä ollut kertonut teille raskaudestani. Minä yksinäni hihittelin, että tästä kankaasta voisinkin tehdä jotakin tulevalle vauvalle. En kuitenkaan jaksanut raskausaikana tehdä juuri yhtään vauvanvaatteita, koko vauva-asia tuntui niin abstraktilta. Nyt kun vauva on todellakin mahan ulkopuolella ja tiedän, miltä hän näyttää ja minkä kokoinen hän on, on ihan erilainen into myös tehdä hänelle vaatteita.
 
Ruskeaan sammakkokankaseen yhdistin yksiväristä vihreää.
 

Kankaan reunassa oli tällainen kuvio ja teksti. Leikkasin sen irti, silitin kaksipuolista liimakangasta ja ompelin siksakilla peppuosaan.
 
Legginsien ja pipon kaavat ovat Ottobren 1/12 -lehdestä, mutta muuntelin hieman legginsien kaavoja.
 
Tiedättekö mitään kivaa suomalaista nettikauppaa, jossa myydään  lastenvaatteisiin sopivia kuviokankaita? Täällä Concepcionin lähettyvillä ei ole lainkaan kivoja kuviotrikoita.

12 kommenttia:

 1. Nettikauppoja on paljonkin ja hinnoissakin jonkin verran eroa. Itse olen tilannut kankaita Sampsukasta, suunnitteilla myös Kestovaippakaupasta ja Royaltuotteesta. Kangastukusta löytyy myös kivoja kankaita ja kaikista edullisemmin. =)
  Kiva sammakkosetti!

  VastaaPoista
 2. Noiden lisäksi tulee nopsasti mieleen Myllymuksut, Huvikangas, Ikasyr, Metsola.

  VastaaPoista
 3. www.hannankangas.fi

  VastaaPoista
 4. Ihana prinssi, on jo kasvanut melkoisesti. Söpöjä nuo sammakkokuviot vaatteissa ja ihana tuo tekstikangas pyllynpäällä. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 5. Ihana! Tein omille pojille pipoja tuosta samasta kankaasta. Kestovaippakauppa, sampsukka, nanu ja metsola tuli mullekkin ekana mieleen. Mutta niitähän on paljon :) -silmis

  VastaaPoista
 6. Arvasin, että alat tehdä lastenvaatteita :-)

  VastaaPoista
 7. Ihanat vaatteet!
  Suloinen on mallikin! :)
  Edellä tulikin mainittua jo monia kivoja nettikauppoja.

  VastaaPoista
 8. Nättejä vaatteita, eipähän tuu heti naapurin muksuilla vastaan :) Noille varmaan löytyy myös helposti uusia koteja, kun poika on kasvanut niistä yli.

  VastaaPoista
 9. Kiitos vinkeistä!

  Tuulispää: Ainoastaan omalle pojalle...en myyntiin, niin kuin jotkut ovat povanneet ;)

  VastaaPoista
 10. Onpas suloiset sammakkovaatteet pikkuisella! :) Taidokkaasti tehty!

  T.Anu

  VastaaPoista
 11. Aivan mahtavan ihana puku. Tykkään tosi paljon ja passaa Miolle!! Seija

  VastaaPoista