Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Vähänkö väsyttää...

Pojan päiväunien aikana saattaa käydä niinkin, että koko porukka sammahtaa ympäri kukkulaa...
 


 
Myös valokuvaaja on täällä silmät ristissä...

11 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun kaikki nukkuvat päiväunet, lapsi, isä ja koirat, varmaan äitikin valokuvaamisen jälkeen. Silloin on rauha maassa ja kaikilla hyvä olla. Mukavaa alkavaa viikoa! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Ihanan rauhaisa tunnelma kuvista välittyy :)

  VastaaPoista
 3. Juuri niin pitääkin,levätä silloin kun vauva nukkuu,sitten taas jaksaa!!
  Ja niinhän sitä sanotaan,että lapsi kasvaa nukkuessaan:)
  Voikaa hyvin!
  t.Tarja

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva...kaikki päikkäreillä...:)

  VastaaPoista
 5. Joskus sitä lähti väsyneenä vauvan kanssa kauppareissulle ja havahdun kassaneidin huuteluun: Rouva, ostokset on tässä, hyvä ottaa nekin mukaan!

  Ihania päikkäreitä sinne vaan!
  Terhi

  VastaaPoista
 6. Kyllä on hyvin muistissa toi väsymys... Onneksi teillä on piha jossa nukuttaa lasta! Meillä ei oo ees parveketta ja vauvan päikkäriaika kului työnnellessä vaunuja lumikinoksissa :D

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Jos en ois ekaksi lukenut noita kommentteja, niin en ois hokannukaan että isukki on kans kuvissa! Niin hyvin toi koira sulautuu pään viereen.Vähän kyllä ihmettelin koiran turkin pituutta ja kiharaisuutta sen itsensä päähän verrattuna.Täydellinen optinen harha!!!

  Terveisin Pirjo Oulujärven rannalta

  VastaaPoista
 8. Ihania Kuvia !
  En minäkään huommannu ekaks isukkia. Hauska kuva :) Paljon terveisiä Oulun läheltä :)

  VastaaPoista
 9. Oih ja oih. Kyllapa se vauva aika nukutti kovasti koko perhetta paikkari aikaan! Muistan kun esikoisen Kanssa Mies tuli ekat viikot "jo kolmelta" toista kotiin ja heratti minut samalla.. Yo unilta! Vaikka illalla ajoissa nukkumaan Meninkin niin imetystauot yolla soi naista! Pikku kakkosen aikaan isoveli oli vielä niin pieni etta Veti myös parin tunnin paikkarit samalla. Ja äiti myös!

  Nuku ja lepaa!! Se on niiiiiiin tarkeaa! Ja nauti tasta Ihanasti vauva ajasta. Pikku kakkosen ja kolmosen Kanssa vauva aika on Jotain ihan muuta kuin nyt esikoisen Kanssa! Ihanaa vauvan tuoksuista viikkoa teillle. Alppikukka ;)

  VastaaPoista
 10. Hih! Onneksi Pirjo Oulujärven rannalta selvitti tuon todella pitkäkarvaisen pikkuotuksen salaisuuden! En itse huomannutkaan että kyseessä oli "tekoturkki"!

  Jaksamista koko perheelle! Kyllä se väsymys siitä vähitellen... viimeistään kolmantena vuonna :-)

  VastaaPoista
 11. onnea vaan taivaanlahjasta.Nauttikaan, vauva-aika menee tosiaan nopeasti ohi, meillä lopetettiin päiväunet kahden vanhana.
  Onko teillä muuten yli 20v ikäeroa jos saa udella,onko lapsi miehelle myös ihka ensimmäinen vauveli
  tepa turusta

  VastaaPoista