Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 15. lokakuuta 2012

Sammakkoprinssi

En oikein saa kirjoitettua järkevää tekstiä, väsymys painaa. Minulle tulee mieleen ideoita, joista voisin kirjoittaa, mutta kun on hetki aikaa olla koneen ääressä, pää on tyhjä. Yöt menevät imettäessä parin tunnin välein. Poika tykkää syödä pitkään ja hartaasti. Päivätkin menevät imettäessä parin tunnin välein ja myöskin pitkän kaavan mukaan. Vieläkään en pysty istumaan kunnolla, sillä häntäluu on kipeä. Lisäksi olin pari päivää ja yötä kovassa kuumeessa. Juuri mitään en saa tehtyä päivän aikana ja se tuntuu oudolta. En saa edes vastattua kavereiden sähköposteihin, mikä harmittaa minua. Ja  kuitenkin - en vaihtaisi tätä aikaa pois. Toivon jokaisen minuutin kestävän kauan. Minulla on oma vauva! Kaikki aina muistuttavat, miten lyhyen ajan vauva-aika kestää ja minä meinaan ottaa siitä kaiken irti!
 
Katselen noita pieniä kasvoja, ruttuun menevää suuta ja hullunkurisia ilmeitä. Silitän silkkisiä hiuksia. Ihailen itkun kokonaisvaltaisuutta. Suu on auki, ikenet näkyvät, kädet vispaavat ja jalat polkevat. Oma lapsi on niin kaunis raivotessaankin!
 
Poika on jo alkanut katsella meitä tarkasti. Syömisen jälkeen häntä hymyilyttää kovasti, vaikkei hän vielä meille osaakaan hymyillä.
 

Päivämme kuluvat Peikkokukkulalla. Emme mene minnekään, jos ei ole pakko. Yhtenä päivänä kuitenkin kävimme Concepcionissa ja löysimme tavaratalosta suloisen sammakkopuvun prinssille.

Chilessä on ihania vaatteita tyttölapsille, mutta poiken vaatteet ja niiden kuviot ovat todella tylsiä ja mielikuvituksettomia. Siksi ilahduin tästä reippaasta sammakkopuvusta.

 
Kiitos kaikille kommenteistanne aiempiin postauksiin! Pikkuinen nukahti kainalooni ja minä meinaan nyt mennä lukemaan pikaisesti lempiblogini...sitä en ole tehnytkään viikkokausiin.

7 kommenttia:

 1. Ihana pieni paketti!

  Poikien vaatteet ovat tylsiä näköjään sitten melkein joka maassa. itse olen tilannut Gymboreelta (www.gymboree.com)jenkeistä lapsille, hyvää laatua ja pojillekin vähän kivempia vaatteita.

  VastaaPoista
 2. Onpa hän suloinen pikku prinssi.

  Minä olen oppinut etimään ja löytämään myös pojille kivoja vaatteita, mutta hiukan vaivaa siinä saa nähdä. Onneksi netistä voi nykyisin tilata kaiken :)

  VastaaPoista
 3. Ihana ja tyytyväisen näköinen prinssi. Toivotan sinulle voimia, kyllä sitten helpottaa, kun vauveli lopettaa yösyömiset.Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 4. Kyllä Prinssi onkin kasvanut ja ihmekkös tuo kun tykkää syödä niin usein:)
  Terveisin Tarja

  VastaaPoista
 5. Ota vaan ihan iisisti! Tuo aika ei tule takaisin. Poikien vaatteet on aina tylsia! Taalla Israelissakin! Minulla ei omia lapsia ole, mutta joka kesa kun mennaan Suomeen ja etsin tuliaisia siskon viidelle tyttarien pojille, todella harmittaa. Nyt on onneksi kuudeskin ja vihdoin tytto. Mika ihana nautinto etsia hanelle kaikenlaisia suloisia mekkoja!

  VastaaPoista
 6. Kovin on tyytyväisen näköinen Pikku-Prinssi.♥

  VastaaPoista
 7. Voi miten kuullostaa ihanalta :) Sanon tuota vaihetta imetysdementiaksi. Sitä on vaan pää niin tyhjänä välillä! Kohta sen pitäisi olla täälläkin, mitenhän sitä saa sitten opiskeltua, kun ei muista välillä mitä on tekemässä ;) -silmis

  VastaaPoista